Wonen

Tip! Binnenkijkers op internet

binnenkijkers
Door woontijdschriften of boeken bladeren is heerlijk om te doen, je kunt veel inspiratie opdoen door het bekijken van alle mooie interieurs. De binnenkijkers in zo’n blad vind ik het leukst. Huizen van echte mensen met een interieur waarin geleefd wordt. Op internet zijn ook een aantal sites waarop je binnen kunt kijken in echte huizen. Hier kunnen mensen foto’s van hun eigen inrichting uploaden en delen met anderen. Heel leuk om te zien, want meestal is het interieur net even wat minder gestyled dan in bladen en dus nog echter. Al lijkt over sommige inrichtingen heel goed nagedacht en zouden ze zo in een woonblad kunnen.  Het beste aan binnenkijkers op internet is dat er elke week wel weer nieuwe foto’s op worden gezet, en je dus altijd kunt blijven kijken. Ik zet er een aantal voor je op een rij!

Showhome

Op showhome staan op het moment 25 pagina’s vol binnenkijkers. Je kunt hier de foto’s filteren op de woonstijl van jouw keuze of op het soort kamer dat je wilt zien, erg handig! Op showhome.nl kun je ook een overzicht van de leukste woonblogs vinden, waar Éénig Wonen vanaf nu ook tussen staat! Vind ik leuk!

showhomebanner-woonblog-1

101 woonideeën

Op 101woonideeën staan nog maar vijf pagina’s met binnenkijkers, maar daar komt gaandeweg vast verandering in!

101woonideeenVTwonen

Op VTwonen staan op het moment de meeste binnenkijkers, met maar liefst 58 pagina’s om te bekijken. Daar ben je wel even zoet mee!

VTwonenStiekem spiekt iedereen toch weleens door ramen naar binnen? Gluren bij de buren is voor mij toch wel een stiekeme liefhebberij. Soms zie je zulke mooie interieurs dat je het liefst aan zou willen bellen met de vraag of je binnen mag komen kijken. Gelukkig bestaat er zoiets als het internet en kun je vanaf je luie stoel heel veel interieurs bekijken. Veel plezier!