Wonen

Bloesemtakken in huis

bloesemtakken
Ik heb ontzettend veel zin in de lente. Ik probeer de lente al een beetje binnen te halen met bloembollen. Wat ik misschien nog mooier vind, zijn bloesemtakken. Takken van de magnolia of kersenbloesem bijvoorbeeld. Het is leuk om de takken in knop in een vaas te zetten en ze langzaam te zien bloeien. Magnolia’s zijn mijn favoriete bomen, de bloemen vind ik echt prachtig.

Klik op de foto’s voor de bron.

bloesembloesemsbloesem-takbloesemtakbloemen-takbloesemtak-in-de-knopbloesem-takkenbloesem-tak-lentelente-thuis-bloesemtakkenbloesem-takjeskatjesmagnolias 2glazen-vaas-bloesemtakkenbloesemtak-vaastakken-bloesemmagnolia-takken-in-vaasmagnolia-takmagnoliatak-vaasmagnolia-tak-vaasIn de knop vind ik bloesemtakken al heel bijzonder staan, maar als ze gaan bloeien is het natuurlijk helemaal een feestje om naar te kijken. Of je nu één enkele tak of een hele bos takken in een vaas zet, je haalt zeker een stukje lente in huis met deze prachtige bloesemtakken.