Contact

Voor het antwoord op een vraag, het delen van een tip of andere mededelingen kun je contact met me opnemen via het formulier onderaan deze pagina, of mail naar karin@eenigwonen.nl. Ik mail je zo snel mogelijk terug! Ook kun je contact met me opnemen via Twitter en Facebook.

Interesse in een zakelijke samenwerking?

Over

Eenig Wonen bestaat sinds april 2012. Ik deel mijn passie voor wonen en geef inspiratie en ideeën op het gebied van interieur op deze persoonlijke woonblog. Ik deel met name foto’s van mijn eigen interieur, styling tips en DIY ideeën.  Mijn interieur is een mix is van diverse stijlen, omdat ik teveel mooi vind. Ik combineer graag nieuw met oud. Er staan een aantal design klassiekers in huis zoals stoelen van Eames, maar ook retro kastjes van de kringloop en een brocante eettafel.  In oktober 2015 is de bouw van mijn eerste eigen huis begonnen, waar ik sinds kort in woon. Meer over mij? Klik hier.

Doelgroep

Eenig Wonen wordt met name gelezen door vrouwen in Nederland en België van alle leeftijden, met een piek in twintigers en dertigers. Gemiddeld trekt Eenig Wonen zo’n 40.000 unieke bezoekers per maand (Google Analytics).

Naast mijn blog ben ik ook actief op social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Voor de meest recente cijfers in volgers klikt u op de icoontjes in de sidebar hiernaast.

Samenwerken?

Een samenwerking is mogelijk in de vorm van een artikel of event- /hotspot- /productreview eventueel met een winactie hieraan gekoppeld. Mail naar karin@eenigwonen.nl voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier hieronder. Uw product, bedrijf of webshop moet passen binnen de stijl van Eenig Wonen. Ik werk graag met bijzondere of vernieuwende items, muurstickers en foto’s op canvas kennen we nu wel. Voorbeelden van eerdere samenwerkingen vindt u hier.

Eenig Wonen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66860520

Let op! Eenig Wonen is géén webshop, ik bied inspiratie voor je interieur, maar ik verkoop geen producten. Vragen hierover hoef je dus niet te stellen. Ik werk niet met linkruil of gastblogs, aanvragen hiervoor beantwoord ik dan ook niet.

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Een bijlage toevoegen?