Samenwerkingen

Decoratietakken.nl

decoratie-takken-opdracht
Dit is een samenwerking met decoratietakken.nl.
Al vaker schreef ik over decoreren met takken. Zo met de herfst in volle gang is het erg leuk om takken in huis te halen, al kan dat natuurlijk prima het hele jaar door! Kun je de juiste takken niet vinden, of wil je meer dan alleen wat kale takken? Dan is decoratietakken.nl een uitkomst.

decoratie-takken-kranstakkendecoratie-takken-schaalDecoratietakken.nl is een onderdeel van Knoops Decotakken in Someren. Zij telen al 20 jaar verschillende soorten kronkelwilgen en andere takken die mooi zijn om mee te decoreren. Van natuurlijke takken tot takken in het wit of in een andere kleur. De takken worden verkocht in de eigen winkel waar ook workshops gevolgd kunnen worden, maar ook online worden deze decoratieve takken verkocht, zodat ze voor iedereen verkrijgbaar zijn.

decoratie-takken-stamdecoratie-takken-stam3decoratie-takken-bloemstuk3Bij decoratietakken.nl ben je op het juiste adres voor losse takken en decoratie om zelf mee aan de slag te gaan. Maar ze verkopen ook complete decoratiestukken van takken en stammen met bijvoorbeeld zijdebloemen en andere decoratieve elementen. Eyecatchers voor op je tafel, je dressoir, op de schouw of op de vensterbank. Met een keuze uit verschillende stijlen, van romantisch tot natuurlijk en in allerlei kleuren.

bloemendecoratie-takken-bloemstukdecoratie-takken-bloemstuk2decoratie-takken-krans2Zoals je op de foto’s kunt zien is er voor ieder wat wils, er zijn veel verschillende ontwerpen. Van stammen en takken tot kransen en kant en klare gevulde potten. Ook zijn er speciale seizoens-stukken, passend bij de herfst en kerst. Alles is los te koop, zodat je iets kunt maken dat helemaal past bij jouw smaak en interieur.