Persoonlijk

Éénige aankopen #5

eenige aankopen 5
Ik heb weer wat nieuwe dingen voor in huis die ik graag wil delen. Ik viel de laatste tijd wat meer voor strak vormgegeven dingen in zwart wit. In deze post laat ik zien wat ik kocht en waar ik het een plekje in huis heb gegeven.

eenige aankopen5Van links naar rechts: Grote glazen vaas van Hema, kaartje van een boekenwinkel, lamp ‘Ranarp’ van Ikea en een doos met grafische print van Hema.

hema dooshema doosHema heeft een aantal leuke nieuwe dozen in het assortiment, juwelendozen met vakjes en een spiegel erin en gewone opbergdozen met leuke printjes. Ik kocht er deze doos met grafische zwart wit print voor €4,95. Ik zocht nog een doos met deksel om mijn make-up in te bewaren. Dat had ik eerst in een plastic houder zonder deksel, maar dat bleek te leuk voor de kat omdat  hij graag aan de make-up kwasten likte. De doos heeft aan de binnenkant ook een leuk kleurtje en sluit met een magneetsluiting.

vaas hemaOok bij de Hema kocht ik deze grote glazen vaas voor €15,-. Ze zijn er in drie formaten. Ik ben bezig om van de kleinste slaapkamer een inloopkast/kamer te maken en het leek me leuk om een aantal van mijn sjaaltjes in deze vaas te bewaren. Ik zag het idee in een winkel en dacht, dat kan natuurlijk ook!

ranarp lampslaapkamer lamp ranarpBij Ikea werd ik verliefd op deze lampenserie ‘Ranarp’. Ik kocht de bureaulamp van €39,95 maar er zijn ook staande lampen en hanglampen. Ze zijn allemaal prachtig vormgegeven in mat wit met bronskleurige accenten. Er zit een superleuke kabel bij van stof met een zwart wit patroontje. Dit is eigenlijk een bureaulamp maar ik gebruik hem als nachtlamp.

vogel kaartkaartenrek hemaDit geinige vogelkaartje kocht in bij boekhandel Waanders in Zwolle voor maar één euro. Ik vind het een erg leuke tekening, zo zwart wit met een hintje roze. De print is van Jane Ormes, waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar zij maakt dus echt hele gave ontwerpen!