Persoonlijk

Éénige aankopen #7

eenige-aankopen-7
De laatste tijd merk ik dat mijn smaak een beetje veranderd, ik val meer voor metaalkleurtjes zoals koper, brons en goud in combinatie met zwart. Ik vind roze nog steeds geweldig maar ik wil wat meer rust en eenheid in huis.

eenige-aankopen-nr-7Ik bestelde twee koper kleurige kaarsenhouders bij H&M home, kocht een dienblad en waxinelicht houder bij Xenos en een grote kandelaar van VTwonen. Het peren beeldje op de kandelaar komt van de kringloop en was te schattig om niet mee te nemen.

kandelaarIk kocht laatst een nieuwe waterkoker en bestelde er gelijk deze kandelaar van VTwonen bij, zodat het gratis verzonden werd. Ja zo ben ik haha. De kandelaar was afgeprijsd naar €12,95. Ik wil deze kandelaar wit gaan verven en hem op de eettafel neerzetten. Hij is 40cm hoog, lekker groot. Ik wil wat meer grotere items in huis, ik heb teveel klein prut dat ik van huis uit heb meegenomen. Het liefst zou ik alles weg doen en overnieuw kopen, maar dat gaat helaas niet. In kleine stapjes dan maar!

waxinelichtjewaxinelicht-op-kastjeOke, dit is dan wel weer een klein prutje (het moet er nog een beetje aan wennen, aan grote dingen kopen), maar ik vond deze waxinelicht houder goed passen bij het zwart en goud van mijn tv kastje. Hij komt van de Xenos en was geloof ik maar twee euro.

peer-beeldjekeuken-blikkenDit schattige peren beeldje vond ik bij de kringloop. Niet nodig nee, maar voor een kwartje kon ik hem ook niet laten liggen. Hij past leuk bij de oude blikken in de keuken.

dienblad-koperkoperen-dienbladOok bij Xenos kocht ik dit koper/brons kleurige dienblad. Ik vind eigenlijk nooit wat bij Xenos, maar dit was precies waar ik al een tijdje naar op zoek was. Hij was acht euro. Mijn slaapkamer is grijs, zwart en wit en ik vind koper een leuke accentkleur hierbij. Achter de boom print stopte ik ook een koperkleurig blad, maar dat is niet zo goed te zien op de foto.

koperen-kaarsenhouderstafeltje-bedVia H&M home bestelde ik deze twee kaarsenhouders in koper. Ik kocht er ook koperkleurige kaarsen in, wat nog een hele zoektocht was. Mijn slaapkamer is bijna zoals ik het hebben wil!