Persoonlijk

Geshopt in juni

aankopen-juni
Deze maand kocht ik bovenstaande servies stukken bij kringloopketen ‘Het Goed’. Het Goed is één van mijn favoriete kringloopwinkels omdat de spullen altijd zo netjes op kleur gesorteerd zijn. Lees verder voor meer detail foto’s en info.

junitheepotjetheepotje theepotje-kringloopIn de winkel viel mijn oog gelijk op dit schattige theepotje. Nu heb ik sowieso wat met serviesgoed, maar met theepotten en kopjes in het bijzonder. Dit exemplaar vond ik erg leuk om zijn aparte, vierkante vorm. Ook het kleine formaat van het potje en de kopjes en het geverfde patroontje trokken mij aan. Deze was voor mij! Het setje kostte €3,50.

theepotje-van-bovenToen ik de onderkant checkte op eventuele beschadigingen zag ik het fair trade logo staan! Hier werd ik nog enthousiaster door. Op deze foto kun je goed de vierkante vorm van het potje zien. Is het rieten hendeltje niet éénig?

schaalIn dezelfde kringloop winkel vond ik deze schaal, er was een heel servies van, dus je begrijpt dat het moeilijk was om niet álles mee te nemen! Ik hou van bloemen patroontjes op servies. Deze had leuke, frisse kleurtjes en moest dus wel mee naar huis. De ovale vorm en geschulpte rand vind ik erg mooi.

schaal-detailOp deze close-ups kun je het bloemenprintje beter zien. De schaal heeft een gouden randje, wat een beetje kitsch is, maar daar hou ik wel van!

schaal1Ik ben van plan om deze schaal te gebruiken voor gelegenheden zoals verjaardagen en gezellige avondjes. Het is een perfecte schaal om dingen in te serveren en het staat zo vrolijk op tafel!

schaal2schaal3Hij past ook goed bij mijn suiker- en melkkan van Pip. En bij perziksnoepjes, natuurlijk.