Mijn Huis

Herfst in huis

herfst-huis
Elk halfjaar, wanneer het warmer of juist weer kouder wordt, wissel ik ook af in huis. Kleine veranderingen kunnen een groot effect hebben. Mijn grootste wisseltruc is het neerleggen van een ander kleed. Roze voor de lente en zomer en hoogpolig beige met koper in de winter. Met een paar andere kussentjes, herfsttakjes en kaarsen maak ik het af.

1 2 3 4 5 6 7Je hebt mensen die elke week iets in huis veranderen, hoewel ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft, is mijn veranderdwang niet zo groot. Als het goed staat. staat het goed. Ik koop hooguit een nieuwe plant of ik schuif wat met mijn vazen. Maar bij het wisselen van de seizoenen ga ik rigoureuzer te werk. Ik moet altijd even wennen aan de ruil van mijn kleden, maar het is een prettige afwisseling. Pip vindt het ‘winterkleed’ veel lekkerder liggen, al verkiest hij vaker de warmte van de vensterbank, zoals op de laatste foto. Pas jij je inrichting ook aan de seizoenen aan?