Slaapkamer Wonen

Creatief hoofdeinde voor je bed

hoofdeind
De slaapkamer is één van de persoonlijkste kamers in huis, die niet zomaar iedereen te zien krijgt. Er zijn heel veel creatieve manieren waarop je van je slaapkamer echt je eigen plekje kunt maken, simpelweg door het hoofdeind van je bed te veranderen. Kijk verder voor creatieve hoofdeind ideeën.

Klik op de foto’s voor de bron.

Hoofdeind van stof

gordijn-hoofeind-bedstof-hoofdbord-bed-slaapkamerhoofdbord-bedstof-hoofbord-bedHang gordijnen op als hoofdeind, capitonneer je hoofdeind of bekleed panelen met stof.

Houten hoofdeind

hoofdeind-bed-panelenplanken-hoofdeind-bedhoofdeind-bed-oude-deurenbed-hoofdbordhout-hoofdeinde-bedShutters, steigerhout of oude houten deuren doen het goed als hoofdeind.

Hoofeind van papier

hoofdeind-bed-ideepanelen-hoofdbord-bedhoofdeind bed behangMaak een hoofdeind van scrapbook papier, behang houten panelen of maak een hoofdeind silhouet uit behang.

Verf je hoofdeind

hoofdeind-bed-geschilderdomlijning-hoofdeind-bedhoofdbord-bed-geverfdkrijtverf-hoofdbord-bedBaken je hoofdeind af met een geverfd vlak, verf een simpele omtrek of gebruik schoolbordverf en krijt!

Andere creatieve ideeën

hoofdeind-bed-spiegelshoofdbord-slaapkamer-fotolijstenhoofdbord-bed-kastjeshoofdbord-bed-zelfmakenkrijtbord-hoofdeine-bedidee-voor-hoofdbordhoofdeind-bed-zelfmakenSpiegels, fotolijsten, kasten, gespannen draad, een schoolbord, hekwerk of metaal als hoofdeinde, alles kan!

Het is geen gek idee om wat meer aandacht aan je bed te besteden, omdat  je bed het grootste meubel in de slaapkamer is. Dat kan met een leuk dekbedovertrek, maar kijk ook eens naar je hoofeinde. Er zijn heel veel manieren om er iets eigens van te maken! Wat voor hoofdeind heeft jouw bed?