Mijn Huis

Kerst bij mij thuis

kerst bij mij thuis
Ik houd van kerst, ik vind het nog leuker dan jarig zijn. Misschien omdat je er zo lekker lang naar uit kunt kijken en je eerst nog weken mag genieten van die gezellige lichtjes en kaarsen in huis, terwijl het buiten donker en koud is. Ik ben altijd al gek geweest op de kerstdagen en keek er dan ook erg naar uit om mijn eigen huis voor het eerst te versieren voor kerst. Ik ging los op mijn kerstboom, want more is more als het om kerst gaat!

kerstboom wit roodkerstboom detail detail-kerstboomkerstboomkerstboomdetail-kerstboom5kerstballendetail-kerstboom3kerst guirlande kastkerst guirlandekerst guirlandexmassneeuwvlokkenwoonkamer kerstdienblad kerstkaarsen kerstkaarsen kerstDe kerstboom stond er al voordat het Sinterklaas was, ik kon niet langer wachten! Ik houd van een volle kerstboom, hoe meer hoe beter. Vanuit huis was de kerstboom jaren traditioneel rood met goud, daarom wilde ik in mijn eigen huis graag iets anders. Het werd voornamelijk wit, met een beetje zilver en rood. Niet al te veel ballen maar vooral heel veel verschillende hangertjes. Je kunt van alles vinden in mijn boom; vogels, vlinders, kerstboompjes, sterren, hartjes, bellen, dennenappels, engeltjes, sneeuwvlokken, een hert, een zwaan, ijspegels en een paddenstoel. Een volle boom, maar doordat het meeste wit is vind ik het niet te druk ogen. Ik heb zelfs nog versiering over! Op tafel heb ik een dienblad gevuld met waxinelichtjes die ik al had, aangevuld met twee sterren en een lichtsnoertje op batterijen. Bovenop de kast ligt een guirlande met een slinger van witte sterretjes. Aan het raam naast één van de deuren hangen twee sneeuwvlokken, op de vensterbank staat een hert en op de fotorichel de tekst Xmas. Ik ben er helemaal blij mee en kan niet wachten om elk jaar iets anders toe te voegen aan de kerstboom. Fijne feestdagen!

P.s. Omdat ik kerst zo éénig vind, kun je vanaf nu vooral veel kerstposts verwachten op Éénig Wonen, hopelijk vind je dat leuk en anders is volgende maand alles weer normaal :)