Mijn Huis

Kerst in huis 2015

kerst-in-huis-2015
Dit jaar vier ik voor de laatste keer kerst in dit huis, alle herten, huisjes en kaarsen mogen weer uit de doos. Ik vulde mijn witte kerstversiering aan met koperkleurige ballen.

kerstboom-2015kerstballen-potkerstversieringkaarsjes-kersthanger-kerstengelkerst-2015huisjes-kerstHet is een gek, maar heerlijk idee dat dit de laatste keer zal zijn dat ik hier kerst vier. Ik verheug me er ontzettend op om straks een heel nieuw huis te mogen versieren. Dan ga ik zeker voor een echte boom! Ik koos dit jaar voor koperen ballen als aanvulling op de witte versiering die ik al had, ik vind het mooi staan bij de rest van mijn inrichting, waar koper vrij vaak in terugkomt. Op de eettafel vulde ik twee glazen potten met kerstballen die ik nog over had en een slinger van sterren. De bijzettafeltjes staan vol kaarsen en een engel die mijn ouders voor me meenamen uit Kopenhagen. De fotorichel vulde ik aan met herten en een mini kerstdorpje. Hoe versier jij je huis voor kerst?