Feestdagen en seizoenen Overige Wonen

Kerstcollecties Søstrene Grene en H&M Home

kerstcollecties-hm-sostrenegrene
Over 43 dagen is het kerst, nog maar een paar nachtjes slapen ;) Ik ben gek op alle kerstcollecties die verschillende winkels op het moment in de schappen hebben liggen. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel met al dat moois. Omdat kerst voor mij vooral draait om alle voorpret en versieringen deel ik graag een aantal mooie kerstcollecties met je. Vandaag laat ik je het moois zien van Søstrene Grene en H&M Home.

 

Søstrene Grene

sostrene-kerst-1 sostrene-kerst-2 sostrene-kerst-3 sostrene-kerst-4 sostrene-kerst-5 sostrene-kerst-6 sostrene-kerst-7 sostrene-kerst-8 sostrene-kerst-9 sostrene-kerst-10 sostrene-kerst-11 sostrene-kerst-12 sostrene-kerst-13Bron Foto’s: Søstrene Grene Persbeeld.

Bij Søstrene Grene (Nu in Groningen, Zwolle, Den Haag en Amsterdam) vind je kerstversieringen van hout, keramiek en porselein. Veel houtkleur en wit, lekker Scandinavisch, maar ook zachte pastels. De collectie is geïnspireerd op de natuur en sprookjes. Er is goudkleurig bestek en er zijn spulletjes voor in huis, zoals kussens en opbergdozen. Ook vind je hier alles voor het inpakken en versieren van je kerstcadeaus. Ik word altijd blij van porseleinen waxinelicht huisjes, waar ik een zwak voor heb. Ik heb al een hangertje en een kaarsenhouder gekocht, maar nu wil terug voor meer.

H&M Home

hm-kerst-1 hm-kerst-2 hm-kerst-3 hm-kerst-4 hm-kerst-5 hm-kerst-6 hm-kerst-7 hm-kerst-8 hm-kerst-9 hm-kerst-10 hm-kerst-11 hm-kerst-12 hm-kerst-13Bron foto’s: H&M

H&M Home heeft alles om een mooie kersttafel te dekken, de tafellakens en -lopers springen er voor mij echt uit. Er is ook speciaal serviesgoed voor de kerst te koop, zodat je je chocolademelk met stijl kunt drinken en de afwas kunt afdrogen met heuse kersttheedoeken, voor als je echt uit wilt pakken tijdens kerst. Er zijn veel kersthangers in zilver en goud maar ook aan fans van traditioneel rood is gedacht. Ze hebben prachtige kerstballen (maar zijn wel een beetje aan de prijs met 10 euro voor twee ballen). Heb jij ook al iets voor kerst gekocht?