Feestdagen en seizoenen Wonen

Lekker lente #2: Lente kleuren in huis

lente-in-huis-pastelkleuren
Met de lente in aantocht (bijnaaa) is het fijn om de kleuren van je inrichting een beetje om te gooien. Zodra de winter voorbij is mogen de warme rood en bruintinten weer ruim baan maken voor lichtere en frissere kleuren in huis. Daarom koos ik voor dit tweede deel van lekker lente voor kleurinspiratie; wit, pasteltinten en pastekleuren met neon. Heerlijk licht voor de lente! Deel één over bloemen in huis gemist? Klik dan hier.

Klik op de foto’s voor de bron.

Wonderlijk wit

wit-interieurwitte-inrichtingwit-huiswit-en-pastel-woonkamer

Prachtige pasteltinten

pastels-wonenpasteltinten-interieurpastel-tinten-eetkamerpastelkleurige-kussenspastelkleuren-in-huisinrichting-pastelkleuren

Een kleurkick met neon

wit-en-neonpastel-en-neon-inrichtingneon-werkkamerNeon-inrichtingpastel-en-neon-interieurEen volledig witte inrichting is misschien iets te, maar met witte kussens, een vloerkleed en een luchtig wit plaid kun je je huis ook goed opfrissen. Het wit kun je opfleuren met pasteltinten, met deze zachte tinten heb je in een handomdraai een lentehuis. Is het pastel je te lieflijk? Mix het dan met nog wat accenten in fel neon. Ook typische lente kleuren als geel en groen zijn een goede keus om de vaak wat donkere winterkleuren om te ruilen voor lichte voorjaarskleuren.