Mijn Huis

Mijn huis voor kerst 2014

kerst-2014-eenig-wonen
Hoera het is december, tijd voor lichtjes, kaarsen en de kerstboom! Dit jaar liet ik mijn rode kerstballen achterwege en koos ik voor een volledig witte boom, met een beetje zilver. Ik vind het zo heerlijk om me uit te leven op de boom, hoe voller hoe beter. Benieuwd hoe mijn huis er deze kerst uitziet? Kijk dan snel verder.

kerstboom-2014kerstboomkerst-takSneeuwvlokken-raamxmas-fotorichelkaarsenkerst-2014detail-kerstboomkerst-lampjes-in-glazen-potkerstig-dienbladkerstboom-detailIk verheug me altijd op het uitpakken van de dozen met kerstversiering, je weet wel wat je hebt, maar toch kom je ook altijd weer iets tegen dat als nieuw lijkt. Een beetje als cadeautjes uitpakken, waar je dan weken vol bewondering naar kan kijken als ze in de boom hangen. Naast het versieren van de boom, hing ik twee engeltjes in de bessentakken en sneeuwvlokken voor het raam. Ook vulde ik een grote glazen pot met papieren lampjes, pompoms en een slinger van houten sterren. Het dienblad dat al op de eettafel stond vulde ik aan met kerstlichtjes op batterij en twee mini besneeuwde boompjes. Ik heb nog een aantal kerst-diys in mijn hoofd en hoop dat ik nog de tijd vind om deze te maken en ze hier te delen!