Persoonlijk

Moodboard mei

moodboard-mei
In het maandelijkse moodboard maak ik een stilleven en vertel ik over wat de afgelopen maand mij bracht. Ik vergat het moodboard voor april, maar het was een weinig spannende maand, mei dus!

mei-moodboard2436

♦ Op 1 mei ging de nieuwe layout online, ik ben er erg blij mee, dit nieuwe jasje past me wel. Helaas was er ook wat gedoe waardoor de site een paar dagen offline is geweest, ik werd aangevallen door bepaalde ip adressen, gelukkig heeft mijn host deze geblokkeerd en werkt alles weer naar behoren. Wat een stress, alsof je kindje ziek is en ik er niets aan kon doen (beetje overdreven? Toch voelde het zo) ♦ Ik ondertekende het jaarcontract van mijn baan, die 1 juni is ingegaan, yay! Het is mijn leukste baan ooit, werken op een asielzoekerscentrum. Ook mijn drukste baan ooit. ♦ Een vriendin stapte op de 29e in het huwelijksbootje, heel bijzonder en emotioneel. ♦ Mijn moeder was deze maand jarig en de dag erna was het moederdag, wat een bofkont :P ♦ Ik bezocht voor het eerst in mijn leven Loods5, deze immense woonwinkel is sinds kort ook gevestigd in Amersfoort, ietsje dichterbij en dus wilde ik graag een bezoekje brengen. Het was geweldig, in gedachten heb ik zeker drie duizendeuro uitgegeven maar ik heb me goed ingehouden. ♦ En ik hield me zo in omdat ik hopelijk binnenkort erg goed nieuws heb, waar heel wat geld voor nodig is. Ik ben namelijk de afgelopen maanden druk bezig geweest met het doorkammen van Funda, oriënterende hypotheek gesprekken en huizen bezichtigen. ♦ Afgelopen zaterdag schreef ik me in voor een geweldig nieuwbouwproject in de buurt. Morgen hoor ik of ik ben ingeloot. Willen jullie even heeeel hard duimen voor me?  (Oh god, doe ik er wel goed aan om dit te delen? Wat als het niets wordt, dat zou de grootste teleurstelling ooit voor me zijn.)

Edit: Ik ben helaas niet ingeloot voor één van de huizen. Zelfs de makelaars hadden met me te doen, ze hadden het me erg gegund. Helaas gaat in de huizenmarkt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ niet op. Ik kan nu alleen nog hopen op een klein wonder. Of ik moet de andere gegadigden vermoorden. Grapje hoor. Ik baal heel hard omdat vanaf 1 juli de regels veranderen waardoor ik voor hetzelfde soort huis ineens heel veel eigen geld in zou moeten leggen. Voorlopig blijf ik dus nog letterlijk vier hoog achter… Bedankt voor al het duimen en de gelukwensen, en ook voor de steun die ik nu krijg op social media, ik vind het ontzettend lief dat er zo met me wordt meegeleefd.