Wonen

Nieuw: shop mijn stijl


Een eigen webshop, zomaar één van de ideeën die ik nog voor de toekomst heb. Vanaf vandaag vind je een klein voorproefje daarvan online. Van lampen tot bijzettafels en natuurlijk mochten ook vaasjes niet ontbreken. Alles wat je in mijn shop vindt past binnen mijn stijl en de stijl die je gewend bent op Eenig Wonen.

Shop mijn stijl

Een eigen webshop is iets waar ik al tijden over nadenk, maar nooit echt doe omdat er zoveel bij komt kijken. Toch heb ik nu een soort webshop, waarbij ik bepaal welke producten er in staan, maar ik deze niet zelf hoef te bestellen, opslaan of verzenden. Deze webshop via Shoppable draait namelijk op affiliate basis. Dat houdt in dat wanneer je iets in mijn shop wilt kopen, je verwezen wordt naar een échte webshop, zoals Vtwonen of Fonq. Als je besteld wordt geregistreerd dat je via mij iets koopt en krijg ik een klein percentage, voor jou blijft de prijs gelijk. Koop je bijvoorbeeld de Serax pulp vaas dan krijg ik €0,81. De prijzen worden automatisch aangepast, dus mocht er een aanbieding zijn, dan zie je dat meteen. En als een product uitverkocht is, komt ie ook niet meer voor in mijn soort van shop. Ik ben erg selectief geweest in de producten die je in mijn shop ziet. Je vindt er alleen items die ik heel erg mooi vind en zelf in huis zou willen hebben of die ik al heb. Natuurlijk vind je er vaasjes, die ik allemaal zo toe zou willen voegen aan mijn verzameling. De shop is te vinden in het menu bovenaan elke pagina en heet ‘shop mijn stijl’.


Binnen de shop vind je ook collecties, zoals hierboven Glanzend Goud, met alleen maar goudkleurige items of Houden van Hout met houten accessoires. In de toekomst ga ik nog meer collecties toevoegen, omdat ik het zo leuk vind dat je in één oogopslag alles in je favoriete kleur of materiaal kan vinden. Ook wil ik graag een collectie van alle producten maken die ik al in huis heb, als je iets leuks ziet op mijn foto’s, kun je het dan terugvinden in mijn shop. Via de mail krijg ik heel vaak vragen over waar bepaalde items uit blogposts te koop zijn, via deze shop kan ik je makkelijk verwijzen naar het precieze product of soortgelijke items door sliders zoals hieronder. Dit is iets wat je in de toekomst vaker terug zult zien onderaan een artikel. Ik ben erg blij met deze uitbreiding, het biedt iets extra’s dat ik al heel lang wilde, maar waarvan ik niet wist hoe ik het kon doen.

Natuurlijk zou ik het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen in mijn shop

Save