Persoonlijk

Nieuwe layout! Éénig Wonen 2.0

layout

Welkom op Éénig Wonen 2.0! Je vertrouwde dosis interieur inspiratie in een nieuw jasje. Een nieuw logo, een moderne layout en een nieuw kleurenschema.

1Dit was sinds het begin van deze blog de layout. Drie jaar geleden knutselde ik hem in elkaar, en al die jaren is het uiterlijk van eenigwonen.nl vrijwel onveranderd gebleven. Hoog tijd voor iets nieuws! Ik wilde af van het vrouwelijke roze en koos voor kleuren waar ik al een tijd helemaal gek op ben, okergeel, diep donkerpaars en heel veel wit. Mijn layout is aangepast door de lieve Angelina Catharina van Eunoia Studio. Ook maakte ze mijn nieuwe logo, gebaseerd op een logo dat ik drie jaar geleden al bedacht had. Grappig dat ik hem nog steeds erg mooi vind! Ze is een schat om mee te werken, hoe vaak ik ook aanpassingen wilde maken. Het was zelfs zo erg dat een ander thema volledig was aangepast, toen ik een thema tegenkwam dat ik nog véél mooier vond, en zo begonnen we van voor af aan :’) Het resultaat is een site waar ik hopelijk weer jaren mee vooruit kan.

Nieuwigheidjes

layout2layout3

Nieuw zijn de categorie banners in de zijbalk, waardoor je snel kunt navigeren naar posts die jou interesseren. De menubalk bovenaan scrolt met je mee, zodat je vanaf elke pagina en zelfs van onderaan een post makkelijk kunt navigeren naar een andere categorie. In de menubalk kun je ook doorklikken naar mijn social media kanalen en helemaal rechts is er een handige zoekbalk. Door deze dingen kun je nu hopelijk sneller en gemakkelijker vinden wat je zoekt. Hemaal onderaan vind je mijn laatste instagram foto’s, dat vind ik zo leuk! Het thema is responsive, wat betekend dat je hem ook op je mobiel en tablet goed kunt bekijken.

layout4Onderaan elke post vind je icoontjes waarmee je het bericht kunt delen op bijvoorbeeld Twitter of Facebook, deel je inspiratie, vind ik leuk :D Natuurlijk kun je ook je reactie achterlaten. Misschien dat er de komende tijd nog dingen worden aangepast, dan zal ik dit artikel aanvullen. Voor nu ben ik vooral heel erg benieuwd wat je van de nieuwe look vindt! Mocht je iets tegenkomen dat nog niet helemaal goed werkt, of iets dat er vreemd uitziet, dan hoor ik dat graag.

 Ook nieuw

Er is nog meer nieuws, wat jullie misschien minder zal interesseren, maar ik vind het erg leuk! Een nieuwe stap in het bloggen is dat ik mij sinds kort heb aangesloten bij mediabureau Adfactor. Dit betekend dat zij me vanaf nu in contact kunnen brengen met adverteerders. Hierdoor hoef ik nooit meer 100x  aanbiedingen over foto’s op hout, canvas, metaal of aardappels af te slaan, maar kan ik samenwerken met alleen maar leuke merken. Soms zal er dus een stukje online komen over een merk of bedrijf, maar alleen als ze goed bij Éénig Wonen passen en ik het een tof merk of product vind. Maak je geen zorgen, het laatste wat ik wil is een reclamebord worden, maar dat ik af en toe iets zou kunnen bijverdienen aan deze hobby is natuurlijk een mooie stap, waar ik geen nee tegen zeg. Ook zullen er banners in de zijbalk komen, maar als je hier niet van gediend bent mag je van mij gerust een adblocker gebruiken. Ik hoop dat je deze keuze begrijpt en het niet al te storend vindt. Bedankt dat je Éénig wonen bezoekt, ik hoop dat het met de vernieuwde site nog fijner is om Éénig wonen te bezoeken!