Huishouden & Organizing Wonen

Organizen met een trolley

trolley-organize
Een trolley, zo’n karretje op wielen, kan een handig hulpje zijn bij het organizen van je spullen. Een trolley kun je in bijna elke ruimte in huis wel gebruiken. In de keuken om je bakspullen bij elkaar te houden of in de badkamer voor je handdoeken bijvoorbeeld. Trolleys zijn makkelijk te verplaatsen en je kunt de verschillende verdiepingen goed gebruiken om bepaalde spullen bij elkaar te bewaren.

Klik op de foto’s voor de bron.

Trolley in de werkkamer

werkplek-trolleytrolley-werkplektrolley-kantoor

Trolley in de badkamer
badkamer-trolleytrolley-badkamertrolley-in-badkamerbadkamer-handdoeken-trolley

Trolley vol planten

planten-trolleytrolley-buitenplantjes-trolley

Keuken trolleys

trolley-drankjestrolley-keukentrolley-keuken-pannentrolley-keukenspullenbakspullen-trolleytrollley-in-keuken

Andere ideeën voor trolleys

knutselspullen-trolleynachtkastje-trolleyschoonmaak-trolleyschoenen-trolleyEen trolley is heel veelzijdig. In je werkkamer is de trolley handig om je mappen en papieren bij de hand te houden. Of deel een bak in met alle dingen die je snel nodig hebt zoals pennen, een plakbandhouder, nietmachine e.d. Gebruik een trolley in de badkamer voor doucheproducten en handdoeken. Gebruik hem in de keuken om je voorraadpotten, pannen of bakspullen handig bij elkaar te bewaren. Je kunt een trolley zelfs buiten gebruiken, met wat planten en benodigdheden daarvoor zoals een gieter. Of denk bijvoorbeeld aan een plek voor je knutselspullen of schoonmaakmiddelen, gebruik hem als nachtkastje of als verrijdbare schoenenkast. De mogelijkheden zijn eindeloos!

P.s. de trolley op de foto’s is Raskog van Ikea, ik vind het zo’n leuke trolley maar koop hem nooit omdat ik niet weet wat ik ermee kan, dus deze post is ook een beetje voor mezelf: hij is voor zoveel dingen te gebruiken dat ik hem volgende keer best mag meenemen :P