Huishouden & Organizing

Organizing tip: gebruik een dienblad!

dienblad-organizing
Een dienblad is een uitkomst wanneer je last hebt van rondslingerende spullen in huis. Door bijvoorbeeld je keukenhulpjes bij elkaar op een dienblad te zetten lijken je spullen ineens niet meer rommelig, maar georganiseerd. Met dienbladen organiseer je op een makkelijke losliggende spullen en lijkt het ineens een stuk netter.

Klik op de foto’s voor de bron.

sieraden-opruimen-dienbladsieraden-opbergen-dienbladsieraden-bewaren-dienbladorganiseren-met-dienbladmakeup-opruimen-dienbladorganizing-met-dienbladendienblad-voor-badkamerspullendienblad-badkamerdienblad-douchespullenbadkamer-organizing-dienbladdienblad-drankdienblad-keuken-benodigdhedenopruimen-keuken-dienbladkeuken-dienblad-ordenenkoffie-dienbladdienblad-koffie-benodigdhedendienblad-idee-woonkamerplanten-op-dienbladOp de foto’s zie je dienbladen die gebruikt zijn voor het opruimen van sieraden, parfum en make-up en om badkamerspullen en kookbenodigdheden te organiseren. Een leuk idee vind ik het dienblad met daarop alles wat je nodig hebt voor een kopje koffie of thee. Maar ook voor andere spullen zijn dienbladen een ideaal organisatie hulpje, in de gang voor je sleutels en post of op je bureau voor je kantoorspulletjes. Eigenlijk is een dienblad overal te gebruiken waar je losliggende spullen wat netter wilt bewaren. Een dienblad helpt je om de boel bij elkaar te houden en is daardoor functioneel, maar ook heel decoratief! Ga van chaotisch naar georganiseerd met een dienblad dat jij mooi vindt. Losse spullen zoals de plantenpotjes op de laatste foto kunnen rommelig staan als je ze los op een kastje zet, maar bij elkaar op een dienblad wordt het ineens een mooi geheel.

P.S. Normaal plaats ik aan het einde van de maand een ‘geshopt’ artikel, maar ik heb deze maand vooral veel verf en behang gekocht en heb nauwelijks andere winkels dan bouwmarkten bezocht. Als ik eenmaal verhuisd ben zal ik mijn woonaankoopjes en kringloop vondsten weer delen.