Wonen

Quotes in huis

quotes interieur
Ik houd van simpele woorden met een mooie betekenis, of een goede quote van iemand. Woorden die je helpen herinneren aan iets dat belangrijk is, of waar je graag naar zou willen leven. Maar een quote kan ook gewoon grappig zijn. Op het moment ben ik veel bezig met quotes. Ik heb net te horen gekregen dat het contract op mijn werk niet word omgezet in een vast contract door bezuinigingen in de zorg. Mijn toekomst is dus even heel onzeker omdat ik op zoek moet naar een nieuwe baan. Daardoor grijp ik terug op mooie teksten om te proberen om het positief te maken, misschien moet het zo zijn en is het tijd voor iets nieuws.

Klik op de foto’s voor de bron.

poster quoteandy warhol quotequote muurquote posterquote huisquote interieurquote andy warholquotes aan de muurquotes posterquotequote lijstquotequotes muurquotes in huisquote posterquote happyquote thinkquote postertherese sennerholt quotessticker quotethere sennerholt posterstekst posterquote muurQuotes zijn te krijgen als poster, maar ook op kaarten of stickers die je op de muur kunt plakken. Ik heb zelf een aantal kaarten met quotes in huis, ik vind de typografie mooi, waardoor quotes naast hun betekenis ook echt iets kunnen toevoegen aan je interieur. Veel quotes zijn verkrijgbaar in zwart wit, maar met een beetje zoekwerk vind je ze ook in kleuren.