Slaapkamer Wonen

Slapen op zolder

zolder-slaapkamers
Slapen op zolder, dat leek me als kind echt geweldig. Onze zolder was er niet geschikt voor want die was niet geïsoleerd. Toch had die grote ruimte met balken en schuine daken een bepaalde aantrekkingskracht. Nog steeds lijkt slapen onder een schuin dak me heerlijk knus. De meest prachtige slaapkamers op zolder zie je hier.

Klik op de foto’s voor de bron.

zolder-slaapkamerBOriole 006zolderkamer-bed-slaapkamerzolderkamer-slaapkamerslapen-onder-schuin-dakwitte-slaapkamer-zolderzolderkamer-bedzolderkamerslaapkamer-zolderbed-zolderpuntdak-slaapkamerschuin-dak-slaapkamerslaapkamer-schuin-dak-zolderbed-zolderkamerslaapkamer-op-zolderslaapkamer-schuin-dakslapen-schuin-dakHet mooist vind ik het als het dak niet gelijk schuin loopt, maar er eerst nog een stukje rechte muur zit. Een dak dat gelijk schuin loopt vind ik wat benauwend. Naast dat slapen op zolder me erg gezellig lijkt door het schuine dak, vind ik het lijnenspel ook erg mooi om te zien. Strak gestuukt of mijn favoriet: met de balken nog in het zicht, waarmee de schuine lijnen versterkt worden. Dat effect kun je ook bereiken met een kleurrijk behang.