Snelle Stylingtips Wonen

Snelle Stylingtip: toiletrollen bewaren

snelle stylingtip toiletrollen bewaren
Vandaag introduceer ik een nieuwe categorie op Éénig Wonen: Snelle Stylingtips. In de enquête van laatst stelde ik een aantal nieuwe ideeën voor, waaronder Snelle Stylingtips, bijna 100% leek het leuk om hierover te lezen. In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Dit zullen betaalbare en makkelijk uitvoerbare ideeën zijn, waarmee je een andere uitstraling kan geven aan je interieur en aan items in je interieur. Een soort mini DIY’s, die je toe kunt passen in je eigen huis, met voor en na foto’s. Vandaag een tip voor het kleinste kamertje in huis.

styling tip wcHet toilet is niet de eerste ruimte in huis waar ik aan denk bij een mooie inrichting, maar ook hier tellen de details! Ik was de praktische, maar niet echt bijzondere toiletrolhouder meer dan zat. Dat moet toch anders kunnen? Ik kocht een mand die past bij de rest van mijn toilet (met een hintje grijs) en bewaar de toiletrollen nu niet meer op een stapel op een saaie stok, maar los in een mooie mand.

stylingtip toilet mandstylingtip toiletTadaa! De mand staat veel gezelliger dan de welbekende toiletrolhouder. Je kunt nog steeds gemakkelijk een nieuwe toiletrol pakken, maar het staat veel leuker, al zeg ik het zelf :) Je kunt vanalles gebruiken om je toiletrollen te bewaren, net wat je voorkeur heeft. Een open mand, een mand met een deksel of een mooie opbergdoos misschien? Probeer ook eens verder te denken, mijn mand is eigenlijk bedoeld als bloempot!

mand toiletrollenmand toiletrollenGastendoekje: Hema, mand: Ikea Rågkorn (officieel een bloempot).