Snelle Stylingtips Wonen

Snelle Stylingtip: kapstokhaakjes vervangen

snelle-stylingtip-kapstok
In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Ik kocht mijn kapstok met standaard haakjes en besloot deze te vervangen voor verschillende haakjes, om het wat speelser te maken.

kapstok-kat
Ik ben nog steeds blij met mijn kapstok, de vijf haakjes bieden genoeg ruimte voor al mijn jassen en sjaals (en de kat omdat het kan :P ). Alleen vond ik de haakjes niet zo heel erg mooi, ze zijn een beetje plastic achtig. Ik besloot ze te vervangen voor nieuwe haakjes, en kocht her een der verschillende haakjes om de kapstok wat op te leuken.

haakjees-kapstok
kapstokhaakjes-nieuw
Ik koos voor verschillende haakjes, met enkele en dubbele haken, en in verschillende kleurtjes die bij de rest van de hal passen. Het oogt meteen een stuk vrolijker. Het roze en groene haakje zijn mijn favorieten.

kapstok-voorkapstok-naVoor en na, met de oude plastic achtige haakjes en na met de verschillende haakjes. Het vervangen van haakjes is een simpele manier om een kapstok wat meer naar je smaak te maken. Ik koos voor verschillende haakjes, omdat ik het speelse effect wel leuk vind. Als dat niet zo je ding is kun je natuurlijk ook gewoon een aantal exemplaren van hetzelfde haakje kopen. Het kost redelijk weinig geld, de duurste haakjes waren vijf euro in een woonwinkel, de meer simpele haakjes rond de twee euro. Ook schroefde ik een haakje van een rekje dat ik toch niet meer gebruikte. Ik was in totaal ongeveer €15,- kwijt. Een klein prijsje voor een kapstok die weer als nieuw voelt!

kapstokhaakjes-vervangen