Snelle Stylingtips

Snelle Stylingtip: stopcontact verbergen

snelle-stylingtip-stopcontact
In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Ik ergerde me aan de stopcontacten in de keuken, die ontzettend in het oog sprongen. Met de meest simpele handeling ooit verborg ik ze volledig. Dienblad ervoor en klaar!

keuken-voorkeuken-naDe keuken is voor mij sowieso een ergernis. Al die buizen en de vreselijke kleur van de kastjes en het aanrechtblad, dus ik probeer het te verbeteren waar ik kan. Er zat maar één stopcontact in de keuken, ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb er wel iets meer nodig! Mijn broer maakte er een blokje voor vier extra stekkers aan, handig! Maar niet zo mooi. Ook ergerde ik me aan de zwarte stekker, wie bedenkt dat, een zwarte stekker aan een wit apparaat? Ik zocht een manier om het minder op te laten vallen. Het grote dienblad stond ter decoratie op een richel in in de slaapkamer en ik bedacht me dat hij groot genoeg was om de stekkerdozen te verbergen. Zo gezegd zo gedaan, de meest simpele verandering ooit, maar het geeft een heel andere aanblik aan de anders onrustige en rommelige stekkers!

stopcontact-in-zichtstopcontact-uit-zichtIn plaats van een dienblad zou je ook kunnen kiezen voor een grote snijplank of broodplank, dat past leuk in de keuken! Ik vind het handig dat dit dienblad heel dun is, waardoor het me geen extra ruimte kost. Het is zo simpel, maar het oogt een stuk rustiger. Deze tip is misschien niet zo handig voor andere ruimtes in huis waar de stopcontacten hoger zitten, waardoor je er niets voor kunt plaatsen. Maar wie weet zijn er nog meer mensen met dit probleem in de keuken, dus ik wilde het toch graag delen!

close-up-stopcontactclose-up-dienblad