Warning: include_once(inc/elementor-class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb57516/domains/eenigwonen.nl/public_html/wp-content/plugins/twenty20/ttwenty.php on line 26

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'inc/elementor-class.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/deb57516/domains/eenigwonen.nl/public_html/wp-content/plugins/twenty20/ttwenty.php on line 26

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb57516/domains/eenigwonen.nl/public_html/wp-content/plugins/twenty20/ttwenty.php:26) in /home/deb57516/domains/eenigwonen.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1183
Van supermarktbloemen naar chique boeket - Eenig Wonen
Groen & Bloem

Van supermarktbloemen naar chique boeket

supermarkt-bloemen-chique-boeket
Wie wordt er nu niet blij van een bloemetje? Bloemen geven kleur, textuur en vrolijkheid in je interieur. Bloemen zijn een luxe die ik me niet altijd veroorloof, maar voor niet al te veel geld kun je een schitterend boeket in huis halen. Met slechts drie simpele stappen maak je van je supermarktbloemen een mooier, meer stijlvol boeket. Je hebt geen bloemen abonnement nodig voor een fleurige bloemenpracht, dat doe je lekker zelf!

In 3 stappen van supermarkt naar stijlvol boeket

supermarkt-boeket
Ik kocht dit kant en klare boeket bij de supermarkt voor €10,-. Ik moet erbij zeggen dat dit wel één van de mooiste supermarktboeketjes is die ik ooit heb gezien, de boeketten bij een supermarkt vind ik vaak wat plat, maar deze bevat verschillende hoogtes en allerlei soorten bloemen.

1: De vaas maakt het verschil

Probeer je bloemen uit in verschillende vazen, zo kun je zien in welke vaas de bloemen het mooiste vallen. Zodra je het elastiekje onderaan een bos doorknipt, vallen de bloemen toch altijd net even wat minder mooi. Een simpele vaas zorgt er ook voor dat je bloemen er niet helemaal uitspringen. En een glazen vaas geeft een heel ander effect dan een vaas van porselein of een gekleurde vaas.

boeket-verschillende-vazenboeket-voor

2: Verwijder het groen

Bij een boeket uit de supermarkt wordt vaak veel bladgroen gebruikt om het boeket op te vullen. Een beetje is niet erg, maar je krijgt een veel chiquere bos als je de overtollige bladeren weg haalt. Dus pluk je rozen kaal en zorg dat je een goede krop sla verwijderd. Zo komen de bloemen veel beter tot hun recht. Zie je nu die paarse bloemen achterin? Die waren dus verstopt achter al die bladeren.
blad-verwijderen-roosboeket-voorboeket-stap-2

3: Voeg bloemen toe

Heb je een klein budget, dan stop je bij stap 2. Je bloemen staan in de juiste vaas en door het verwijderen van blad zijn alle bloemen goed te zien. Wil je het boeket nog meer uitbreiden en mooier maken? Koop bij een bloemist een paar losse bloemen of takken, ik kocht deze drie exemplaren voor €2,50. En hoewel het niet veel lijkt, geven ze dit boeketje toch een heel andere uitstraling.

losse-bloemen boeket-stap-3

Stap 1 t/m 3 naast elkaar:

  1.  Zoek de vaas die de bloemen het beste uit laat komen
  2. Verwijder zoveel mogelijk blad
  3. Voeg extra bloemen toe

boeket-mooier-maken

boeketbloemen-gekleurd bloemen
Ik verwende mezelf met dit boeket omdat Eenig Wonen nu officieel ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Naast mijn baan als programmabegeleider in een AZC, mag ik mezelf nu ook beginnend ondernemer noemen!

Save

Save

Save

Save