Wat kun je met...

Wat kun je met… verfstalen

creatief met verfstalen
In bouwmarkten word ik altijd aangetrokken tot de afdeling verfstalen. Al die kleuren op een rij zien er zo mooi uit! Soms neem ik een paar verfstalen mee voor creatieve doeleinden. Maar wat kun je eigenlijk met verfstalen? Ik zocht en vond leuke zelfmaak ideeën voor het knutselen met verfstalen. Kleurrijk en gratis, daar houden we van!

Klik op de foto’s voor de bron.

Decoratieve ideeën met verfstalen

verfstaal muurverfstaal diy ideeverfstaal schilderijverfstaal diyverfstaal kunstverfstaal slingerverfstalen muurversfstalen creaverfstalen creatief ideeMet verfstalen kun je kleurrijke kunst maken. Bedek een hele muur met verfstalen, kriskras door elkaar of in elkaar overlopend als een regenboog. Vinden ze het bij de bouwmarkt niet zo’n goed idee dat je honderd verfstalen meeneemt? Kies dan voor een kleiner kunst project, zoals een slinger of het vullen van een fotolijst. Haal vormpjes uit de verfstalen met een papierpons, zoals driehoeken of hartjes en plak deze op een canvas of achter een fotolijst.

Praktische ideeën met verfstalen

verfstalen ideeenverstaal boekjeverfstaal notitieboekverfstaal kaartjesRolodex-finishedboekenlegger verfstalenboekenlegger verfstaalJe kunt ook praktisch aan de slag met verfstalen. Maak bijvoorbeeld een afwasbare kalender, een foto- of notitieboekje, naam- of menukaartjes, een vrolijke rolodex of gekleurde boekenleggers. Kies je favoriete kleuren, ga voor ton-sur-ton of maak het bont met alle kleuren van de regenboog. Weet jij nog leuke ideeën met verfstalen?