Samenwerkingen

Winnaars! Gratis kaarten voor Beurs Eigen Huis -Gesloten-

beurs-eigen-huis
Heb jij een eigen huis? Ga je een huis bouwen of wil je je eigen huis verbouwen? Dan heb ik een leuke winactie voor je! Ik mag 5 keer twee entreekaarten weggeven voor Beurs Eigen Huis. Hier vind je alles op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin.

nj2015-beurs-slider

Winnaars:

And the winners are…  Kelly, Christien, Missmonkey, Carry Aquarius en Mariska Staver. De winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht. Indien ik geen reactie terug krijg kies ik een nieuwe winnaar.

Wie, wat en waar

Beurs Eigen Huis vindt plaats van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt de beurs bezoeken tussen 10.00-17.00 uur. Van het aanvragen van een bouwvergunning tot het vernieuwen van je keuken, je vindt het op Beurs Eigen Huis. Er zijn verschillende specialisten die je uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Doe inspiratie op voor de bouw en inrichting van je huis en tuin op deze beurs, voor meer informatie kun je een kijkje nemen op realiseerjedroomhuis.nl.

Win 5x 2 kaarten

Met mijn eigen huis in het zicht, vind ik het erg leuk om jou de kans te geven om deze beurs gratis te bezoeken! Meedoen is makkelijk, laat in een reactie weten waarvoor jij inspiratie hoopt op te doen tijdens een bezoek aan Beurs Eigen Huis. Natuurlijk vind ik het leuk als je me zou volgen op Bloglovin, Facebook of Instagram, maar dit is geen must. Deze winactie loopt tot en met 7 oktober, op 8 oktober maak ik de winnaars bekend. Laat bij je reactie een geldig emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen!

beurs3