Werkplek Wonen

Witte werkplekken

witte-werkplekken
-Mijn blog was tijdelijk offline vanwege een aanval van buitenaf, gelukkig is het nu eindelijk opgelost! Excuses voor het ongemak. (Ik kan zelf ook weer rustig ademhalen, wat een stress!)-
De laatste tijd word ik erg aangetrokken door foto’s van witte ruimtes, kamers met witte muren en vloeren, die een rustig canvas vormen voor de rest van het interieur. Hoe heerlijk is het om een witte werkplek te hebben? Een plek zonder afleiding, door het gebrek aan kleur een oase van rust.

 

Klik op de foto’s voor de bron.

werkplek-witbureau-bij-raam-witwit-kantoorwerkplek-wit-ruimtewit-bureaulicht-wit-werkplekwerkplek-wit-en-cremewerkplek-wit-muurhout-wit-kantoorhelemaal-wit-werkplekkantoor-witwerken-witwit-hout-werkplekwitte-lichte-werkplekHoe zen zijn bovenstaande werkplekken? Alleen maar licht en wit, met als het even kan ook nog het bureau pal voor een raam. Prachtig in combinatie met blank hout of een klein beetje zwart. Het lijkt mij best moeilijk om een kamer helemaal wit in te richten, maar ik vind het rustgevende effect fantastisch. Ik zou bijna een witte verfroller door mijn huis halen! Vooral voor een werkplek lijkt het me ideaal, zodat je kunt werken in een omgeving met weinig visuele afleiding.