Mijn Huis

Mijn woonkamer, een nieuw kijkje. Less is… laat maar


Zo af en toe blader ik eens terug in mijn blogartikelen en zo kwam ik tot de conclusie dat het hoog tijd is voor een nieuw kijkje in mijn woonkamer. Op mijn instagram kun je goed bijhouden hoe mijn interieur zich ontwikkelt. Maar als je het laatste blogartikel van even na de verhuizing moet geloven, woon ik ontzettend minimalistisch. Ha! Mensen die mijn interieur kennen kunnen je vertellen dat het eerder andersom is. Vandaar een ander, recent, kijkje in mijn woonkamer.

Mijn woonkamer. Less is… laat maar

Ik weet dat het tegen de ‘interieur regels’ in is, overal in huis kleine prutjes. Dat je beter een paar grotere items neer kunt zetten dan een verzameling kleine, less is more. Maar ik houd van veel, kleine prutjes én van verzamelen. Less is… laat maar. Ik heb het echt wel geprobeerd, maar ik word er gelukkig van als ik mezelf omring met alles wat ik mooi vind. En zo zul je zien dat er in de basis weinig is veranderd de afgelopen negen maanden, maar minimalistisch kan ik het niet meer noemen :) Ik heb niet zo’n veranderdrang Als iets goed en op zijn plek staat, dan staat het. Wel voeg ik graag toe, of wissel ik eens een vaas om met een ander exemplaar. Het enige wat ik nog graag wil veranderen in de woonkamer is de bank, mijn hoekbank met een bruin/grijze kleur staat voor de raampartij en dat vind ik zo zonde. Hoewel hij heerlijk zit. Het liefst koop ik een driezitsbank in een kek kleurtje, maar dat is voor de toekomst. Ook twijfel ik nog over het toevoegen van een behangetje, misschien achter de eettafel? Heb jij last van veranderdrang in huis, of blijft alles ongeveer gelijk?