Wonen

Woontrend: Lichtkabels in huis

lichtkabel-lichtsnoer
Ik zie ze steeds vaker voorbij komen op interieurblogs: lichtkabels. Ter decoratie of als vervanging voor een gewone lamp. Zo’n lichtsnoer staat speels en ongedwongen. Losjes langs de muur of als strakke omlijning rondom de deurpost. Met ouderwetse gloeilampen, die er op de één of andere manier toch veel leuker uitzien dan de moderne led lampen. Kijk verder voor prachtige interieurs met lichtkabels.

Klik op de foto’s voor de bron.

gloeilampen-stylingaccessoire-lichtsnoergloeilampen-strenglichtsnoer-gloeilamp-kabellichtsnoer-als-eettafel-lampprikkabel-gloeilampenprikkabel-gloeilampen prikkabel-slingerlichtsnoer-in-huisgloeilampen-snoerprikkabelsnoer-van-gloeilampen-als-lamplicht-kabellampensnoer-rondom-deurlichtkabel-woonkamerlichtslinger-gloeilampenlichtkabel-decoratieEen lichtsnoer van gloeilampen staat modern en ook een beetje feestelijk. Het doet me denken aan kerstverlichting, maar deze lichtsnoeren kunnen gewoon het hele jaar door! Vooral in de zwart witte interieurs komen ze goed tot hun recht. Helaas heb ik geen idee waar je dit soort lichtkabels zou kunnen kopen, weet iemand het?

Edit: lezeres Alet heeft het antwoord! Deze lichtkabels heten officieel prikkabels! Bedankt Alet, je bent een redder in nood :) Nu kunnen we allemaal van die leuke lampen in huis halen!
prikkabelreactie