Persoonlijk

2013 een jaar vol veranderingen

2013 overzicht
De laatste dagen van een jaar, ik vind ze altijd maar gek. Je gaat toch altijd terugkijken op het afgelopen jaar, was het een beetje wat je er van verwacht had? En vooruit kijken naar wat misschien komen gaat. Afgelopen jaar was voor mij een fijn jaar, een jaar vol veranderingen. Ik kreeg eind december 2012 de sleutels van mijn appartement, ik begon aan een nieuwe baan en nam een huisgenootje in huis.


Januari en februari bestonden vooral uit klussen in mijn appartement. Dat lijkt alweer tijden geleden nu ik in een mooi ingerichte woonkamer zit te typen. Mijn woonkamer, mijn huis, iets waar ik al zo lang naar uitkeek is nu echt waar. En het bevalt me zo goed! Wat een maanden waren dat, er moest zoveel aan het huis gebeuren! Ik nam jullie mee in een serie ‘ondertussen met het klussen‘, waarin ik updates gaf over de vorderingen van het klussen in huis. Ik vind het erg leuk om af en toe deze posts opnieuw te bekijken. Ik kan me niet meer voorstellen dat de deuren eerst grijs waren en muren en vloeren van kaal beton. De eerste dagen van maart verhuisde ik. Ik probeerde alles zo snel mogelijk een beetje gezellig in te richten, maar ik ben er wel achter dat een interieur echt moet groeien, en dat het nooit af is. Er blijft altijd ruimte voor nieuwe aankopen, zoals mijn hoekbank en de kleinere aanlopen die ik ook  graag met je deel in éénige aankopen.
2013-persoonlijk
Na drie maanden nam ik een harig huisgenootje in huis, kleine Pip. Een rode kater uit het asiel die inmiddels iets forser is, de vreetzak. Pip is een heerlijke kat die me overal achtervolgt en graag op schoot ligt. Pip speelt graag de hoofdrol in mijn instagram foto’s, het is een echt fotomodel.
In juni werd ik aangenomen voor een nieuwe baan, binnen de organisatie waar ik al werkte. Ik werk in de gehandicaptenzorg en begon in een nieuwe functie als persoonlijk  begeleider op een nieuwe woonvorm voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Het was erg leuk om een nieuwe woongroep op te starten. Samen met een collega nam ik de inrichting op me, wat super gaaf was om te doen. Ik vond het wel spannend, zo’n nieuwe baan, maar inmiddels ben ik er wat meer in gegroeid.

2013-1
Naast mijn nieuwe baan bleef ik natuurlijk bloggen, wat wel eens lastig was vanwege tijdnood. Wat ik erg leuk vond dit jaar was dat ik een aantal bloggers in real live ontmoette op een bloggerslunch. Ook bezocht ik mijn eerste persevent en volgde ik een masterclass fotografie en styling. Één van de hoogtepunten van het jaar is toch wel de woonbeurs. Ik kijk altijd uit naar de huizen van de woonbladen. Er is daar zoveel te zien, na een bezoekje loop je over van de wooninspiratie.
Ik introduceerde twee nieuwe categorieën op Éénig Wonen,  klein behuisd en snelle stylingtips. In 2014 ga ik daar natuurlijk mee verder. Ook wil ik je volgend jaar een update geven van alle kamers in huis, want er is alweer zoveel veranderd sinds ik hier ben komen wonen!

2013 was voor mij een jaar vol nieuwe dingen, een nieuw huis, een nieuwe baan. Allebei leuk, maar ook spannend en wennen, nieuwe dingen kosten veel energie. Ik ben blij dat mijn huis nu als thuis voelt en dat ik me steeds zekerder begin te voelen in mijn werk. Alles is nu weer in wat rustiger vaarwater en dat is heel prettig. Op naar 2014, waarin vast niet zoveel spannende veranderingen zullen zijn als afgelopen jaar, maar wat hopelijk ook een goed jaar wordt om aan het einde op terug te kunnen kijken. Happy new year!