Een kijkje in mijn badkamer

kijkje-in-de-badkamer

Na het kijkje in mijn woonkamer is het nu tijd voor mijn badkamer. De ruimte die ik al bijna een jaar geleden, ver voor de oplevering van mijn woning heb uitgezocht. Elke dag geniet ik van deze lichte ruimte. Mijn badkamer heeft een basis van wit en taupe met donker hout en zwart als accenten. Benieuwd naar mijn droombadkamer? Kijk dan snel verder :)

Binnenkijken in mijn badkamer

badkamer-binnenkijkendouche houten-bankje-badkamerbadkamer-detail badkamer-bovenaf-ronde-spiegelzeep badkamer monstera-bankje handdoek-haak zeep-pot badkamer-wastafel-bankje op-de-wastafel varen bankje-hout nisjeronde-spiegel-badkamer mand-onder-bankjeWat ben ik blij met mijn badkamer, hij is niet supergroot, maar zoveel ruimer dan het douchehokje wat ik gewend was (en waar ik me nu nog nauwelijks een voorstelling van kan maken). In het begin voelde het nog als een badkamer in een vakantiewoning, zo’n mooie lichte ruimte met een regendouche was ongekende luxe voor mij. Het is de ruimte waar ik al langer dan een jaar over droomde, en waarvan ik al eerder de bouwtekening van liet zien. Ik vind het dan ook superleuk om nu het eindresultaat van mijn badkamer te kunnen delen! Zoals je kunt zien, zijn mijn wensen aardig uitgekomen, de kleuren van de tegels, het nisje, een plant en het perfecte houten bankje waar ik maanden naar heb gezocht. Natuurlijk staan er ook nog dingen op mijn wishlist. Zo zou ik de handdoeken ooit willen vervangen voor echte mooie, van bijvoorbeeld Oyoy of Mette Ditmer. Om de radiator wil ik nog graag een metalen bekleding zodat het vlak lijkt. Ook een keramieken zeepompje staat op de wensenlijst. En de print die ik voor de styling van de woonkamer naar de badkamer verplaatste, vind ik daar zo mooi staan dat ik een print op glas wil, die geschikt is voor in een badkamer. Wat ze zeggen is toch waar, je huis is nooit af. Ondanks de beperkte ruimte is dit voor nu echt mijn droombadkamer. Wat vind jij?

Save

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 reacties

  1. Dankjewel! Dat is het blad van een Monstera/ gatenplant. Ik heb deze los gekocht bij een tuincentrum omdat ik niet in mijn eigen plant wilde knippen.

  1. Dankjewel! Ik kocht het bankje bij een woonwinkel, het was het laatste exemplaar en er stond geen merk op, ik kan je dus helaas niet helpen :(

 1. Ikke

  Je hebt het ontzettend goed aangepakt in de badkamer! En mooie luxe sfeer in een relatief kleine ruimte. Chapeau!

  1. Thanks! Dat is het beste compliment ooit :D Het scheelde een hoop dat ik een fijne adviseur in de sanitairzaak had die een beetje meedacht over de ruimte. De vloertegels doortrekken achter de douche was een idee van hem, echt heel blij mee!

 2. Sèda

  Super mooie badkamer! Ik ben ook op zoek naar taupe kleurige badkamertegels. Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt?

 3. JJ

  Wauw, super mooie badkamer! Het kleedje op de grond is precies waar ik naar op zoek ben. Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt?

 4. Melissa Klaase

  Wat een toffe badkamer, die spiegel is echt prachtig en leuke warme tegels.