Een kijkje in mijn badkamer

Na het kijkje in mijn woonkamer is het nu tijd voor mijn badkamer. De ruimte die ik al bijna een jaar geleden, ver voor de oplevering van mijn woning heb uitgezocht. Elke dag geniet ik van deze lichte ruimte. Mijn badkamer heeft een basis van wit en taupe met donker hout en zwart als accenten. Benieuwd naar mijn droombadkamer? Kijk dan snel verder :)

Binnenkijken in mijn badkamer

badkamer-binnenkijkendouche houten-bankje-badkamerbadkamer-detail badkamer-bovenaf-ronde-spiegelzeep badkamer monstera-bankje handdoek-haak zeep-pot badkamer-wastafel-bankje op-de-wastafel varen bankje-hout nisjeronde-spiegel-badkamer mand-onder-bankjeWat ben ik blij met mijn badkamer, hij is niet supergroot, maar zoveel ruimer dan het douchehokje wat ik gewend was (en waar ik me nu nog nauwelijks een voorstelling van kan maken). In het begin voelde het nog als een badkamer in een vakantiewoning, zo’n mooie lichte ruimte met een regendouche was ongekende luxe voor mij. Het is de ruimte waar ik al langer dan een jaar over droomde, en waarvan ik al eerder de bouwtekening van liet zien. Ik vind het dan ook superleuk om nu het eindresultaat van mijn badkamer te kunnen delen! Zoals je kunt zien, zijn mijn wensen aardig uitgekomen, de kleuren van de tegels, het nisje, een plant en het perfecte houten bankje waar ik maanden naar heb gezocht. Natuurlijk staan er ook nog dingen op mijn wishlist. Zo zou ik de handdoeken ooit willen vervangen voor echte mooie, van bijvoorbeeld Oyoy of Mette Ditmer. Om de radiator wil ik nog graag een metalen bekleding zodat het vlak lijkt. Ook een keramieken zeepompje staat op de wensenlijst. En de print die ik voor de styling van de woonkamer naar de badkamer verplaatste, vind ik daar zo mooi staan dat ik een print op glas wil, die geschikt is voor in een badkamer. Wat ze zeggen is toch waar, je huis is nooit af. Ondanks de beperkte ruimte is dit voor nu echt mijn droombadkamer. Wat vind jij?

Save

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

21 reacties

 1. Wauw, het is echt enorm gaaf geworden!

  |
 2. Wat voor plant is die ene stengel? Zoiets zoek ik al lang hihi. Heel mooi gedaan. LOVE IT!!!

  |
  1. Dankjewel! Dat is het blad van een Monstera/ gatenplant. Ik heb deze los gekocht bij een tuincentrum omdat ik niet in mijn eigen plant wilde knippen.

   |
 3. Luna

  Ziet er heel licht en kalm uit. Mooi! Waar is het bankje van?

  |
  1. Dankjewel! Ik kocht het bankje bij een woonwinkel, het was het laatste exemplaar en er stond geen merk op, ik kan je dus helaas niet helpen :(

   |
 4. Prachtig!

  |
 5. Anneke

  Wat een geweldige kleur die grote bruinachtige tegels. Erg mooi!!

  |
  1. Bedankt Anneke! Ik was er gelijk verliefd op in de showroom, al die verschillende tinten en patronen die erin zitten <3

   |
 6. Heel mooi en dat bankje maakt het echt af!

  |
 7. Pip

  Wow wat een sfeer! Leuk die witte kranen, spiegel, nisje en de tegels.

  |
 8. Mooi geworden!! Ik zie altijd mooie zeeppompjes bij Zara Home, misschien ook een idee voor jou?

  |
  1. Bedankt voor de tip, daar kijk ik eigenlijk nooit, ga ik snel eens doen!

   |
 9. Ikke

  Je hebt het ontzettend goed aangepakt in de badkamer! En mooie luxe sfeer in een relatief kleine ruimte. Chapeau!

  |
  1. Thanks! Dat is het beste compliment ooit :D Het scheelde een hoop dat ik een fijne adviseur in de sanitairzaak had die een beetje meedacht over de ruimte. De vloertegels doortrekken achter de douche was een idee van hem, echt heel blij mee!

   |
 10. wat een mooie, licht en luchtig badkamer!

  |
 11. Sèda

  Super mooie badkamer! Ik ben ook op zoek naar taupe kleurige badkamertegels. Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt?

  |
  1. Ik moest even zoeken naar de offerte van de tegels, deze zijn het: porcelanosa rodano taupe.

   |
 12. JJ

  Wauw, super mooie badkamer! Het kleedje op de grond is precies waar ik naar op zoek ben. Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt?

  |
  1. Dankjewel, de badmat is van H&M Home

   |
 13. Melissa Klaase

  Wat een toffe badkamer, die spiegel is echt prachtig en leuke warme tegels.

  |

Comments are closed.