Mijn Huis

Een kijkje in mijn keuken


Ik wilde de keuken laten zien wanneer hij helemaal naar mijn zin was. Dat is hij namelijk nog niet, toch kon ik het niet laten je alvast een idee te geven van mijn keuken. Ik ben erg blij met de basis en heb een aantal ideeën om de keuken meer sfeer te geven. Het is een paralelkeuken, met aan de ene kant het aanrecht en ertegenover een kastenwand. Zoals alles in mijn huis vormen wit en hout de basis.

Ik ben ontzettend blij met de basis van de keuken; mat witte kastdeurtjes aan de ene kant, een licht houten kastenwand aan de andere kant. Het aanrechtblad is van hetzelfde materiaal als de kast wat het tot een geheel maakt. Ik koos voor greepjes die zo min mogelijk opvallen en zoveel mogelijk lades. Naast de twee grote lades, zijn er lades in het meest rechter keukenkastje en ook in het gehele lange gedeelte aan de rechterkant van de kastenwand. In de kastenwand zit verder een inbouwoven met magnetronfunctie (2 in 1 oyeah) en een koelkast. Naast de grote lades bevind zich een vaatwasser. Nog elke dag pak ik de vaatwasser fluitend in en uit, nooit meer horrorafwas, wat een luxe. In de keuken staan veel planten. De kamerlinde op het krukje staat daar misschien wat raar, maar het is een plant die veel zon nodig heeft en hier doet hij het ’t best! Wat vind je, lijkt het op mijn droomkeuken? Ik wil nog wat veranderingen in de keuken maken. Zo wil ik graag een plank boven het aanrecht om leuke dingen op kwijt te kunnen en ik denk erover om de muur waar het raam zit een kleurtje te geven voor wat meer sfeer. Naast de kastenwand is nog ruimte over, waar ik de afvalbakken heb staan. Mooi is het niet, maar wel nodig natuurlijk. Ik zit eraan te denken om hier een plank boven te hangen, daar wil ik dan het koffiezetapparaat enzo op zetten zodat het aanrecht minder vol is. Een soort koffiehoekje dus. Maar met het afval weet ik het nog niet zo. Een gordijntje ervoor misschien? Deurtjes? (maar dan zijn het zoveel kasten naast elkaar). Een ander afvalsorteersysteem? Wie heeft er advies?

Save

Save

Save

Save