7 ideeën voor bloemen in huis zonder vaas

bloemen-vazen-ideeen
Heb je een boeket bloemen gekregen, maar geen vaas bij de hand? Geen probleem! Ik geef je zeven ideeën om bloemen in huis te zetten zonder vaas. Bloemen in een theepot bijvoorbeeld, dat is eens iets anders dan anders!

7 ideeën voor bloemen in huis zonder vaas

bloemen-in-weckpotbloemen-in-theepot bloemen-in-waxinelichthouders bloemen-in-drinkglas bloemen-in-theekopje-wijnglas bloemen-in-blik bloemen-in-papieren-zakHeb je geen, of niet genoeg vazen in huis, probeer dan eens te kijken naar andere manieren om bloemen neer te zetten. Je hebt veel dingen in huis die prima dienst kunnen doen als vaas. Zet bloemen bijvoorbeeld in een weckpot of een oud blik. Ook je theepot, wijnglas en theekopjes zijn geschikt als vaas. Voor korte of kleine bloemen kun je gebruik maken van waxinelichthouders. Ook leuk: zet een glas met water in een papieren zak. Kijk eens rond in je huis om nog veel meer spullen te ontdekken die je kunt gebruiken als bloemenvaas; een diepe schaal, een kan of karaf, lege conservenblikken en jampotten, eierdopjes, een lege wijnfles of je gieter. Alles wat waterdicht is, kun je gebruiken als vaas. Dat is niet alleen handig, het staat ook nog eens erg leuk!

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Dit brengt de mens op ideeën, de theepot is leuk gevonden! De kringloopwinkels zijn weer erg in trek vooral de spullen met een vintage of landelijke uitstraling.

  2. Leuke originele ideeën zeg! Zelf gebruik ik ook wel eens een waterkan als vaas. Maar de theepot vind ik ook een super leuk idee!

  3. Margaretha Knijnenburg

    Geweldige leuke ideeën.Ook voor op een dienblad te zetten op een salontafel.