Contact

 Over Eenig Wonen

‘Eenig!’, dat roep ik als ik iets leuks tegenkom. Maar Eenig is ook één, uniek, ‘eigen’. De manier waarop je een huis je thuis maakt. Eenig Wonen bestaat sinds april 2012. Ik deel mijn passie voor wonen en geef inspiratie en ideeën op het gebied van interieur op deze persoonlijke woonblog. Ik deel mijn eigen interieur, mooie vondsten, tips en ideeën. Daarnaast schrijf ik graag over bloemen en planten. Mijn kat Pip steelt soms de show op foto’s. Mijn interieur is een mix is van diverse stijlen, omdat ik teveel mooi vind. Ik combineer graag nieuw met oud. Er staan een aantal design klassiekers in huis zoals stoelen van Eames, maar ook retro kastjes van de kringloop en een brocante eettafel.  In oktober 2015 is de bouw van mijn eerste eigen huis begonnen, waar ik sinds 2017 met veel plezier in woon.
3

Wie zit er achter Eenig Wonen?

Mijn naam is Karin Pielage, een 31 jarige liefhebber van wonen, chocolade en groene thee. Ik werk fulltime als programmabegeleider op een asielzoekerscentrum. Sinds 2012 houd ik in mijn vrije tijd deze blog bij, waar ik mijn passie voor wonen kan delen met anderen. In 2017 volgde en behaalde ik het diploma voor de opleiding interieurstyling. Ik woon in mijn eerste eigen huis in Hoogeveen, samen met rode kater Pip. Mijn inrichting is een mix van stijlen omdat ik te veel mooi vind, maar neigt voornamelijk naar een moderne stijl. Ik combineer graag oud met nieuw, de basis is rustig, wit en hout met roze, groen, koper en goud als accentkleuren.

Hier kun je me volgen:

Instagram > elke dag een nieuwe foto. Unieke hashtags: #PoezePip #vaasjeshoarder
Bloglovin’ > volg al je favoriete blogs op één platform
Facebook > updates bij nieuwe blogposts
Twitter > updates bij nieuwe blogposts
Pinterest > interieurbeelden van anderen, door mij geselecteerd

Neem contact met me op:

Voor het antwoord op een vraag, het delen van een tip of andere mededelingen mail je naar karin@eenigwonen.nl. Ik mail je zo snel mogelijk terug! Ook kun je contact met me opnemen via Twitter en Facebook.

Interesse in een zakelijke samenwerking?

Doelgroep

Eenig Wonen wordt met name gelezen door vrouwen in Nederland en België van alle leeftijden, met een piek in twintigers en dertigers. Naast mijn blog ben ik ook actief op social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Voor de meest recente cijfers in volgers klikt u op de icoontjes in de sidebar hiernaast. Ik werk graag samen met bedrijven die passen binnen de stijl van mijn woonblog. Klik hier voor een impressie van samenwerkingen. Eenig Wonen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66860520
Ik werk niet met linkruil of gastblogs, aanvragen hiervoor beantwoord ik dan ook niet.

6Foto’s door Aline Bouma

Save

Save

Save

Save

Save

Save