Over Eenig Wonen en contact

Over Eenig Wonen & Karin

‘Eenig!’ dat roep ik als ik iets leuks tegenkom. Enig is ook één, uniek, ‘eigen’. De manier waarop je een huis je thuis maakt. Eenig Wonen is mijn persoonlijke woonblog. Hier deel ik mijn passie voor wonen en hoop ik je interieur inspiratie en -ideeën te geven. In 2017 heb ik een interieurstyling opleiding gevolgd.

Wie is Karin?

Hoi! Ik ben Karin (’88), woon-liefhebber en verzamelaar van vazen en alles wat oudroze of goud is. Ik bewoon een nieuwbouwhuis in Hoogeveen, samen met mijn vriend Rik en de liefste rode kat; Pip. In 2012 begon ik met Eenig Wonen, toen nog vanuit de slaapkamer in het ouderlijk huis. Mijn interieur is een mix is van diverse stijlen – er is teveel moois – en werd door Wonen&Co modern-romantisch genoemd. De basis is wit en licht hout, al sluipt er de laatste tijd steeds meer kleur in. Roze natuurlijk, maar ook groentinten en oker. Oud combineer ik graag met nieuw. Zo staan er design klassiekers in huis van Eames en Hay, maar juist ook tweedehands kasten en woonaccessoires. Kringlopen is mijn hobby! Mijn beste vintage vondsten kun je enig vinden via mijn instagramshop @eeniggevonden.

Hier kun je me volgen:

Instagram @eenigwonen- dagelijks een foto van mijn interieur. Unieke hashtags: #PoezePip #vaasjeshoarder
Instashop @eeniggevonden- unieke interieur items. Enig gevonden door Karin, voor jou
Bloglovin’ – volg al je favoriete blogs op één platform
Pinterest– interieurbeelden van anderen, door mij geselecteerd

Nooit meer wat missen?

Hier kun je je inschrijven voor Eenig Woonnieuws


↑ Lees je hier met plezier? Maak mijn dag enorm enig met €1 via de button hierboven↑


Samenwerken

 

 

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Mail naar karin@eenigwonen.nl

Eenig Wonen werkte al samen met de volgende merken:

Eenig Wonen spreekt -met name- vrouwen in Nederland en België aan. Vrouwen van alle leeftijden lezen mee, met een piek in twintigers en dertigers. Naast mijn blog ben ik actief op Instagram en Pinterest. Voor de meest recente cijfers in volgers klik je op de icoontjes rechts bovenaan, of op voorgaande links. Je merk of product moet passen binnen de stijl van deze persoonlijke woonblog. Ik verzorg graag zelf de foto’s en tekst. Klik hier voor een impressie van samenwerkingen. Eenig Wonen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66860520
Ik werk niet met linkruil of gastblogs, aanvragen hiervoor beantwoord ik dan ook niet.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save