Over Eenig Wonen en contact

Over Eenig Wonen & Karin

‘Eenig!’ dat roept Karin als ze iets leuks tegenkomt. Eenig is ook één, uniek, ‘eigen’. De manier waarop je een huis je thuis maakt. Eenig Wonen bestaat sinds april 2012. Karin deelt haar passie voor wonen en geeft interieur inspiratie en -ideeën op deze persoonlijke woonblog.

Wie is Karin?

Karin Pielage is een 31 jarige liefhebber van wonen, de kringloop en groene thee. Ze woont in een nieuwbouwhuis in Hoogeveen, samen met rode kater Pip. In 2017 volgde ze een opleiding interieurstyling. Haar interieur is een mix is van diverse stijlen – er is teveel moois – maar neigt naar een modern-romantische stijl. Ze combineert graag oud met nieuw. Zo staan er design klassiekers in huis als stoelen van Eames, maar ook retro kastjes van de kringloop. De basis is rustig wit en licht hout, met accentkleuren in oudroze en groentinten. Warme metalen zoals goud en koper komen her en der terug.

Nooit meer wat missen?

Hier kun je je inschrijven voor Eenig Woonnieuws

Blijf via mail op de hoogte van nieuwe blogposts en andere leuke interieur inspiratie en tips.

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Mail naar karin@eenigwonen.nl

 

Eenig Wonen werkte al samen met de volgende merken:

Interesse in een zakelijke samenwerking? De doelgroep van Eenig Wonen zijn met name vrouwen in Nederland en België van alle leeftijden, met een piek in twintigers en dertigers. Naast mijn blog ben ik actief op social media, zoals Twitter, Instagram en Pinterest. Voor de meest recente cijfers in volgers klik je op de icoontjes rechts bovenaan. Je merk of product moet passen binnen de stijl van deze woonblog. Klik hier voor een impressie van samenwerkingen. Eenig Wonen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66860520
Ik werk niet met linkruil of gastblogs, aanvragen hiervoor beantwoord ik dan ook niet.

Hier kun je me volgen:

Instagram – dagelijks een foto van mijn interieur. Unieke hashtags: #PoezePip #vaasjeshoarder
Instashop – unieke interieur items. Eeniggevonden door Karin, voor jou
Bloglovin’ – volg al je favoriete blogs op één platform
Twitter – updates bij nieuwe blogposts
Pinterest– interieurbeelden van anderen, door mij geselecteerd

Save

Save

Save

Save

Save

Save