Éénige aankopen #10

aankopen-10
Ik houd ervan hoe mijn inrichting zich steeds ontwikkeld en alles met de tijd beter bij elkaar lijkt te gaan passen. Ik verving de salontafel voor twee losse bijzettafeltjes en kocht een bijzondere vaas.

vaas-kahlerkahler-schilderijeetkamer-vaaskahlerkahler-vaas-close-upAaahh deze vaas. Dit is mijn eerste echte design vaas en ik ben er helemaal weg van. Dit is een vaas van Kähler, maar niet zomaar één. Dit is de jubileums uitgave van de Omaggio vaas, voor deze gelegenheid in een uitvoering met koperen strepen. Ik kwam er een productfoto van tegen op internet en was op slag verliefd, maar hij bleek uitverkocht, en in de volgende webshop ook, en bij de volgende webshop ook. En dat was balen, want deze vazen worden niet meer geproduceerd. In een paniekerige (ja echt) zoektocht op google vond ik deze vaas bij een Belgische webshop en ik wist niet hoe snel ik hem in mijn virtuele mandje moest gooien en afrekenen. En zo geschiede. Ik zag gelijk voor me hoe mooi de vaas zou staan in combinatie met de print aan de muur en gelukkig bleek dat in het echt ook niet tegen te vallen. Het staat veel rustiger dan de bloemenvaas die ik er eerst had staan. Ik ben er ontzettend blij mee :D Hij staat ook erg mooi bij mijn nieuwe bijzettafeltjes.

tafels-zuivertafeltjes-zuiverbijzettafels-zuiverbijzettafelsbijzettafels-vaas-kahlerPip-tafelsDeze twee bijzettafeltjes van Zuiver stonden al een tijd op mijn wishlist en nu in de woonkamer :) Ik wilde al heel lang iets anders met mijn salontafel en nadat ik een ronde eettafel kocht wist ik het zeker, ronde bijzettafeltjes. Maar eigenlijk zat het altijd al in mijn hoofd, na een post over ronde bijzettafels in 2012. Ik ben heel erg blij dat ik ze nu eindelijk heb! Ik vind twee tafeltjes veel losser staan en het verbaasde me hoeveel ruimtelijker de kamer ervan is geworden. Alsof ik ineens een zee van ruimte heb. Het vloerkleed komt nu ook veel beter tot zijn recht. Het kleine hoogteverschil in de tafels vind ik mooi, voordat ik ze kocht heb ik er dan ook flink mee staan schuiven in een woonwinkel om te kijken welke tafeltjes het mooiste bij elkaar pasten. De tafeltjes zijn niet heel hoog, wat Pip goed laat zien op de laatste foto. Het witte tafeltje is iets hoger dan de zitting van de bank en de koperen is lager, ik vind het mooi als een salontafel ongeveer dezelfde hoogte heeft als de bank. De witte tafel is de Two tone en de koperen heet Cupid. Ik vind het onderstel van beide tafeltjes bijzonder leuk, witte pootjes en een gekruist onderstel. Ik vind de verschillende materialen leuk, wit en hout en geborsteld staal in combinatie met een spiegelend oppervlak. Ik voeg steeds meer koper en brons toe (ik denk dat het nu goed is, niet meer of minder) en kan er echt van genieten als ik rondkijk in de kamer en alles zo mooi bij elkaar past. Mijn huisje word steeds mooier en daar wordt ik dan weer erg blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 reacties

 1. Echt geweldig leuk, vooral je tafeltjes! Ik houd ook echt van kleine tafeltjes en krukjes verspreid door het huis. Mijn vriend vindt alleen dat we er nu te veel hebben haha. Ik ben ook verliefd op het kastje waar de vaas op staat trouwens, wat een mooierd!

  1. Ha, ben wel benieuwd hoeveel tafeltjes en krukjes jullie dan in huis hebben :) Ben zelf ook erg blij met het ladenkastje, één van mijn betere kringloopvondsten!

 2. Inge

  Ik vind de koperkleurige accenten heel gaaf! En mag ik vragen welke kleur grijs je op de muur hebt achter het retro ladenkastje met de vaas? Super mooi!

  1. Dat is geen verfkleur maar een behangetje, het is niet echt grijs maar meer taupe kleurig. Ik kan je dus helaas geen kleurnummer oid geven

 3. Renate

  Oh ik ben ook verliefd… Op die vaas. Mag ik vragen bij welke webshop je hem hebt gescoord want ik kan inderdaad niets vinden…

 4. Prachtig! Ik ben echt verliefd op dat koffietafeltje! Wil hem ook al een tijdje maar mijn vriend denkt daar iets anders over! ;)

 5. Marlee

  Het bloemenkussen op je bank is erg mooi, mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

  1. Ik kocht hem bij Woonn in Groningen, maar ik weet niet of ze dezelfde nu nog hebben. Ik kan hem zelf zo snel niet vinden via Google en er staat ook geen merkje in het kussen.