Éénige aankopen #13 wit, goud, paars

eenige-aankopen-13
Het is lang geleden dat ik over mijn aankopen schreef. Nu heb ik laatst een paar dingen gekocht waar ik ontzettend blij mee ben en die ik graag met je wil delen. Ik kocht het bijzettafeltje waar ik al maanden verliefd op ben, een kussen dat mijn hart stal en een glazen vaasje.

mellowleitmotiv-mellowOp tafeltje Mellow, van het merk Leitmotiv werd ik maanden geleden verliefd tijdens een perspresentatie van PT, waar Leitmotiv onder valt. Ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd. Nu ik zo druk bezig ben met opruimen vond ik dat ik mezelf mocht trakteren op dit gave tafeltje. Ik heb echt iets met ronde vormen. Het tafeltje is strak, maar heeft ook iets ouderwets door het goud onderaan de poten. Het ingegraveerde tafelblad met een grafisch patroon is dan juist weer heel modern. Ik ben dol op die combinatie van oud en nieuw. Naast dat ik het tafeltje ontzettend mooi vind, is het ook handig. Als ik meerdere mensen op bezoek heb, heb ik niet genoeg aan de twee kleine bijzettafeltjes die ik al had.

tafeltje-kussenkaat-omarDit kussen zag ik een keer in een woonwinkel liggen en vond ik gelijk fantastisch, maar wel te duur (€40). Toch stal dit langwerpige kussen mijn hart, de intense paarse kleur, de speelse reepjes vilt, deze moest op mijn bank komen te liggen. Weken hield ik verschillende sites in de gaten en ik sloeg mijn slag toen bol.com de sierkussens  in de actie had met 1+1 gratis. Mijn moeder zocht een kussen uit en mijn dieppaarse liefde lag dan eindelijk te pronken op de bank. De kleur krijg ik niet goed op de foto, maar hij is heel donker, aubergine achtig paars. Het kussen heet Omar en is van het merk KAAT Amsterdam.

vaasje-goudOke, het is niet zo heel handig om direct na het wegdoen van een groot deel van mijn vaasjes weer een nieuw vaasje te kopen, maar deze is toch té leuk? Ik ben zo gek op koper, goud en brons. Dit vaasje heeft een soort gouden dip dye en ik vond de vorm zo mooi! Ik kon het niet weerstaan en voor ik het wist zat ie in mijn digitale winkelmandje. Het vaasje kocht ik bij H&M home en hij past zo goed bij mijn nieuwe tafeltje met zijn gouden onderkant!

woonkamerEn alles bij elkaar is dit dan het totaalplaatje van mijn woonkamer. Ik ben er zo blij mee, alles past voor mijn gevoel goed bij elkaar en de kleuren vullen elkaar aan. Mijn fijnste plek in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Het roze kleed heb ik nog steeds! Ik heb deze gekocht voor de winter, lekker hoogpolig. Wanneer het weer warmer wordt wissel ik hem weer om voor het roze kleed :D

 1. Louise

  Ben echt heel benieuwd hoe je al je gouden en koperen accessoires hebt gecombineerd door de kamer heen, ik zie het wel een beetje in deze foto’s, maar hoe krijg je een balans? Ik vind het allemaal echt mooi maar ik stoor me soms aan de verschillen, bij jou klopt het gewoon. Misschien heb ik echt teveel, haha!

  1. Nou ik weet eigenlijk niet hoe ik dat doe haha! Heel veel schuiven totdat het goed staat denk ik! Ik kan weleens wat foto’s maken van al het koper, goud en brons in huis?

   1. Louise

    Ja, lijkt me echt leuk!! Ik ben er gek op! Heb je ook zilver? Ik had vroeger wel veel zilver, tegenwoordig ben ik meer van het koper en goud :)