Mijn Huis

Éénige aankopen #15 spiegel, messing en koper

eenige-aankopen-15
De laatste tijd koop ik niet erg veel meer, het belangrijkste heb ik natuurlijk al en ik zet mijn geld liever weg om te investeren in mijn nieuwe huis. Ik denk goed na over de dingen die ik nog wel koop, alleen klein spul of dingen die ik sowieso graag wil gebruiken in mijn nieuwe woning komen het huis nog in.

eetkamer-spiegel-rond stockholm-spiegel spiegel-stockholmWaar ik het meest blij mee ben is deze ronde spiegel. Met een diameter van 80cm is hij lekker groot en daar was ik naar op zoek. Deze spiegel komt uit de Stockholm collectie van Ikea. Hij staat mooi bij mijn ronde eettafel en na de verhuizing komt hij in de badkamer óf in de hal te hangen. De rand is onderaan breder dan bovenaan, waardoor je er iets op kan leggen. Ik had mijn zinnen eerst gezet op een ronde spiegel van Zuiver, het hout van die spiegel is lichter, maar met een diameter van 60cm vond ik hem toch te klein.

stockholm-sieradenUit dezelfde serie als de spiegel kocht ik dit schaaltje, officieel bedoelt als onderdeel van je servies, maar ik gebruik hem voor mijn sieraden.

lamp-retro lampOok bij Ikea nam ik deze lampvoet mee, eerst had ik een zilverkleurige voet, maar deze messingkleur past veel beter bij de rest van mijn interieur. De vorige lampvoet had een vierkante basis, ik ben gek op ronde vormen, dus deze klopt helemaal in mijn huis.

kaarsenhouder-vogelDeze kaarsenhouder had ik natuurlijk niet echt nodig, maar ik vond hem te leuk om te laten liggen, dat koperkleurige vogeltje is toch énig? Ik ben echt gek op dingen die goud, koper of messingkleurig zijn. Ik vond hem bij Karwei.

Save