Fonq.nl Office lamp

Fonq-lamp-zuiver
Dit artikel is in opdracht geschreven voor Fonq.nl. Als liefhebber van wonen ben ik altijd op zoek naar leuke woonwinkels, ook op het internet. Één van de meest complete webshops die ik ken is Fonq.nl. Vlak voor mijn verhuizing kwam ik in contact met Fonq en mocht ik een woonitem naar keuze uitzoeken. Ik ging voor een lamp van één van mijn favoriete merken: Zuiver.


lamp-zuiver1zuiver-lamp2zuiver-lamp3De lamp boven mijn eettafel en het bijzettafeltje op mijn slaapkamer zijn Zuiver look a likes. Maar bij Fonq ging ik voor écht Zuiver. Ik koos de Office vloerlamp, die lijkt op een bureaulampje, maar dan extra groot! De lamp is in hoogte verstelbaar tot 190cm en gemaakt van mat metaal. Ik houd niet zo van glanzende materialen, maar ik ben gek op mat. Deze lamp zag ik al heel vaak voorbijkomen in de woonbladen en ook in winkels moest ik er altijd even naar kijken. En nu staat ie in mijn eigen woonkamer!

zuiver-lamp4zuiver-lamp5Fonq bestaat uit meer dan 125 online shops, maar je kunt snel vinden wat je zoekt. Er zijn verschillende onderwerpen zoals tuin & vrije tijd, koken & tafelen en wonen. Deze onderwerpen zijn ingedeeld in categorieën zoals verlichting of klokken. Maar je kunt ook zoeken op merk of naar het product dat je zoekt. Er zijn zelfs productvideo’s waarbij je informatie krijgt over het product. Bij deze lamp kun je bijvoorbeeld zien hoe je hem kunt verstellen, handig!

zuiver-lamp6zuiver-lamp7De lamp kwam binnen in een pakket met alle onderdelen en een handleiding. De lamp was makkelijk in elkaar te zetten, maar het is wel handig als je met z’n tweeën bent. Dan kan één persoon de lamp vasthouden terwijl de ander hem vastdraait. Bij het vastzetten van de veren had ik de hulp van mijn broer nodig omdat deze zo strak gespannen staan. Maar als hij eenmaal staat, dan staat hij ook! De lamp kun je aan en uit doen met een voetschakelaar, wat ik erg gemakkelijk in gebruik vind. Ik ben erg blij met mijn Office lamp, met zijn opvallende vorm is het echt een eyecatcher in mijn woonkamer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 reacties

  1. Mooie lamp, staat bij ons ook. Ik wilde ook nog vragen waar jouw roze kleed van is. Echt super tof!

    1. Jaa ik zag hem al vaak voorbij komen op je blog, bij jou staat ie ook zo prachtig! Mijn kleed kocht ik bij Boer Staphorst (woonwinkel), maar als je Googled op ‘Heriz persian pink’ vind je hem ook. (Ik heb je comments even samengevoegd trouwens :) )

  2. Hij is echt geweldig! Ik dacht echt even dat het een bureaulamp was, maar toen zag ik opeens dat ie naast de bank staat :) Echt heel leuk!