Herfst in huis

herfst-huis
Elk halfjaar, wanneer het warmer of juist weer kouder wordt, wissel ik ook af in huis. Kleine veranderingen kunnen een groot effect hebben. Mijn grootste wisseltruc is het neerleggen van een ander kleed. Roze voor de lente en zomer en hoogpolig beige met koper in de winter. Met een paar andere kussentjes, herfsttakjes en kaarsen maak ik het af.

1 2 3 4 5 6 7Je hebt mensen die elke week iets in huis veranderen, hoewel ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft, is mijn veranderdwang niet zo groot. Als het goed staat. staat het goed. Ik koop hooguit een nieuwe plant of ik schuif wat met mijn vazen. Maar bij het wisselen van de seizoenen ga ik rigoureuzer te werk. Ik moet altijd even wennen aan de ruil van mijn kleden, maar het is een prettige afwisseling. Pip vindt het ‘winterkleed’ veel lekkerder liggen, al verkiest hij vaker de warmte van de vensterbank, zoals op de laatste foto. Pas jij je inrichting ook aan de seizoenen aan?

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

10 reacties

 1. Laila

  Super leuk! Wat een verschil een simpele verandering van vloerkleed kan maken!

  |
 2. Hahah zelfs Pip heeft herfstkleuren! ;-)

  |
 3. Sanne

  Heel leuk! Wat zijn die gele bolletjes in de witte vaas?

  |
  1. Dat is een grappig bloemetje, het heet craspedia

   |
 4. Wat is dat kleed leuk! En het wisselen vind ik wel een heel goed idee!

  |
 5. Oooh wat mooi die oranjetinten! En je kat past er perfect bij! xo

  |
 6. Claire

  Wat een mooie combi het design en vintage. Ik ben helemaal weg van de Jurianne Matter poster. Zit al een tijdje te dubben of ik hem nu wel of niet ga kopen. Maar als hem zo in je interieur zie dan is het een duidelijke YES!.

  Thanks voor de inspiratie.

  |
 7. Simpel, met een snufje liefde

  Wat een verandering. Ik vind het prachtig. Ziet er heel knus uit.

  |
 8. Irene

  Wat leuk om te zien! En jij hebt het kleed!! Dat is toch dat Karwei kleed? Was al uitverkocht toen ik het zag, gelukkig ben ik ook heel blij met ons Ikea kleed (past zowel bij winter als zomer, eigenlijk een nadeel;)
  Ik heb ook veranderdrang, soms zomaar tussendoor ineens, maar ook nu met het seizoen. Moet hoognodig eens aan mijn moodboard gaan beginnen ;)
  Mooie foto’s en geweldig de kat erbij.

  |

Comments are closed.