Éénige aankopen #12 Herfst in mijn huis

herfst-in-mijn-huis1
Ik houd niet van de kou, maar wel van alle gezelligheid die je in huis kunt halen nu de dagen kouder en donkerder worden. Nu ik meer werk vind ik het extra fijn om thuis te komen in een knus huis. De afgelopen tijd kocht ik wat dingen om de herfst en winter te verwelkomen. Van een heerlijk zacht kleed tot bessentakken.

herfst-tak-bessenbessenberenklauwbessentakBij de bloemist kocht ik echte rode bessentakken en bij Leenbakker kocht ik twee neppe berenklauw takken. Voordeel is dat deze altijd meegaan en de kat ze niet op kan eten. De rode besjes geven wat meer kleur aan het interieur, op een subtiele manier.

herft-huissun-pop-up-poster-jurianne-matterpip-poster-jurianne-matterPop up poster ‘SUN’ kreeg ik opgestuurd door Jurianne Matter. Ik ben gek op haar werk en dit kunstwerkje past zó goed bij de kleuren die ik in huis heb. Al haar andere posters zijn zwart wit, maar deze is goud met wit, echt prachtig. Een beetje extra zon in huis zo met de donkere dagen :)

P1030017kleed-karwei-koper-pipherfst-in-huisMijn laatste aanwinst is dit kleed ‘Varamin’ van Karwei. Ik zag hem op de woonbeurs en was verliefd, koper, in een kleed! Ik ben nog steeds gek op mijn roze kleed, maar deze is zo ontzettend zacht, Pip vind het ook heerlijk om er op te liggen. Ik ben van plan om in de herfst en winter dit wollige kleed neer te leggen en in de lente en zomer te switchen naar het roze kleed. Het kleed verander echt de hele ruimte. Om het af te maken mogen de kaarsjes weer aan en wikkel ik mezelf in warme plaids terwijl de kat tegen me aan ligt te slapen. Ik houd niet van de kou, van deze knusse huiselijkheid des te meer.

18 reacties

 1. Wat een leuke aankoopjes! Vooral dat kleed is erg leuk! Ik kan mij voorstellen dat het kleed een erg groot verschil maakt in een kamer.

  |
 2. Wat een super mooie foto’s! Het is zo gezellig <3

  |
 3. Wauw, heel mooi je nieuwe kleed! En oh, wat is Pip toch een schatje!
  Ik wil ook van die gezellige takjes met besjes, maar ik ben bang dat mijn kat James ze op eet… En ik denk niet dat die besjes gezond zijn, haha.

  |
  1. Denk inderdaad dat de besjes wel gevaarlijk zijn, gelukkig laat Pip ze met rust. Maar het is altijd opletten met die dingen.

   |
 4. Meandra

  Wat een mooie spullen! Het kleed staat echt heel mooi en de takken zijn ook erg leuk.

  |
 5. Wat een leuke spulletjes weer!

  |
 6. Wat een mooi kleed en geweldig die laatste foto!

  |
  1. Ik vond het sfeertje op de laatste foto zo fijn :D

   |
 7. ikkie

  Ik volg je nu een poosje… Het valt mij op dat je interieur steeds persoonlijker wordt. Doe je goed! En… Geniet ervan:)

  |
  1. Dankjewel, dat is een leuk compliment :) Ik ben ook steeds blijer met mijn interieur en weet nu beter wat ik wil dan in het begin :)

   |
 8. Fijn ook zo’n kat die prima past in het kleurschema….. :-)

  |
 9. Oh ik wil ook zo graag weer een kleed. Maar wij hebben een kat die dan op het kleed gaat plassen :S

  |
  1. Ai, dat doet de mijne gelukkig niet!

   |
 10. Wat een slim idee om gewoon lekker van kleed te wisselen. Zo heb je steeds weer dat ‘nieuwheids’ gevoel.

  |
 11. Wauw, wat een prachtig ingericht huis heb je. Het kleed in combinatie met de tafeltjes en de gele kleur als accent maakt het echt een plaatje. X, Judith

  |
 12. Die besjes maken het meteen zo lekker knus en herfstig in huis! Leuk!

  |
 13. Pingback: Kattig interieur | Kunstig Leven

Comments are closed.