Herfstsfeer in mijn nieuwe huis

Het is zo fijn om alle seizoenen voor de eerste keer mee te maken in dit nieuwe huis, nu het herfst is probeer ik m’n interieur wat warmer aan te kleden. Er komen gaandeweg meer spullen bij waardoor het huis meer sfeer krijgt. Ook oude spullen trok ik weer uit de kast, van kaarsen tot kandelaars. Deze inrichting voelt heel anders aan door de lichte basis dan mijn vorige huis, ook al zijn de meeste meubels meeverhuisd. Ik zocht een herfstsfeer passend bij dit nieuwe huis en ik ben er gek op.

Herfstsfeer in mijn nieuwe huis

herfst-in-huis-woonkamerkussens-textuur woonkamer-herfst-kaarsjes kaarsjes-woonkamer herfstkaarten-vitrinekast lichtslinger mand-plaids-tafel dienblad-kandelaars-katjestak dienblad-tafel-kandelaars

Als ik terugkijk naar de ‘herfst in mijn huis’ posts van mijn oude woning, dan is het zo’n groot verschil met nu. Deze nieuwe, lichtere variant bevalt me veel beter, vooral omdat het zo goed past bij de witte basis in dit huis. Voor op de bank kocht ik twee nieuwe kussens, die een warme sfeer geven door hun textuur en materiaal, de witte is van wol en heerlijk zacht. Ik trok de waxinelichthouders, plaids en kandelaars weer uit de kast. Ik breng mijn avonden het liefste door onder een plaid op de bank en overdag bewaar ik ze in een grote mand. Op de bijzettafeltjes bij de bank zette ik verschillende waxinelichthouders neer en op de eettafel een dienblad van kurk met kandelaars en kaarsjes. De vaas vulde ik met katjestakken, ze blijven lang mooi en hebben van die schattige pluisjes. In de vitrinekast zette ik twee kaarten met een herfstthema neer en langs de keukenkast hing ik lampjes. Een beetje kerstig misschien, maar daar kan ik dan ook nauwelijks op wachten! Ik ben benieuwd of ik in de toekomst nog een extra hoogpolig vloerkleed zal kopen, in het vorige huis wisselde ik die mee met de seizoenen. Maar voor nu ben ik nog lang niet uitgekeken op dit prachtexemplaar. Maak jij ook veranderingen in je interieur bij het wisselen van de seizoenen?

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

12 reacties

 1. Curly Creative

  Ziet er gaaf uit hoor heel knus en knuffelbaar.
  Hier voegde ik dit jaar wat okergeel toe aan het interieur met kussentjes, kaarsen en vaasjes

  xx

  |
  1. Okergeel is echt een heerlijke herfstkleur, maakte ik in mijn vorige huis ook graag gebruik van in de herfst en winter. En vaasjes zijn áltijd goed :D

   |
 2. Fijne inspiratie! Dat kleed is mooi!

  |
 3. Marije

  Wat mooi!!! Geweldig! Ik ben zelf al een paar jaar op zoek naar precies zo’n witte vaas die op de ronde eettafel staat met de katjes takken erin. Maar nergens te vinden in de winkels en de webshops. Waar is deze vaas te koop of welk merk is het? Alvast hartelijk dank.

  |
  1. Dit zijn tweedehands vazen van het merk West Germany, ik heb er één gevonden via marktplaats en één in vintage winkel, je moet er geluk mee hebben.

   |
   1. Marije

    Jaaaa ik heb heel de middag zitten neuzen op internet en heb hem gevonden en zojuist gekocht op Marktplaats. Precies dezelfde! Ik zag altijd dit soort vazen voorbij komen op foto’s op woonblogs maar wist niet dat ze van West Germany waren. Eindelijk….gevonden!! Bedankt

    |
    1. Daar heb je geluk mee, wat super leuk! :D Ik heb er echt maanden naar gezocht op marktplaats haha

     |
 4. Khadija

  Super gezellig! Mooi dat alles zo licht is. Zou je een link kunnen plaatsen van de tv kast? Is die van Ikea? Alvast bedankt .

  |
  1. Het tv meubel is inderdaad van Ikea, gewoon de Besta kastjes.

   |
 5. Wauw! Wat heb je een prachtig interieur zeg! Lekker warm inderdaad, hihi. Mag ik vragen waar je dat ‘bolletjeskussen’ vandaan hebt?

  |
  1. Dankjewel Renske, het kussen met de bolletjes is van de Kwantum.

   |

Comments are closed.