#ihavethisthingwithfloors

vloeren-in-huis
Een populaire hashtag op instagram is ‘I have this thing with floors’. Foto’s van bovenaf genomen waarbij je iemands voeten op de meest prachtige vloeren ziet staan. Aangezien mijn inrichting nog lang niet is zoals ik het graag wil, maar ik wel heel graag iets wilde delen, leek het me leuk om je alvast alle vloeren in mijn huis te  laten zien, want daar ben ik ontzettend blij mee!

#ihavethisthingwithfloors

badkamer-vloerrond-kleed woonkamer-vloer toilet-vloer slaapkamers-vloer perzisch-tapijtVan boven naar onder: de badkamer, een kleedje op mijn slaapkamer, de vloer die in de woonkamer, keuken en gang ligt, de patroontegeltjes in mijn toilet, de witte laminaatvloer die op de hele bovenste verdieping ligt en als laatste mijn nieuwe pronkstuk. Ik verruilde mijn hardroze Perzische tapijt voor deze lichtere variant. Ik ben blij met mijn keuze voor voornamelijk witte vloeren, het is een rustige basis waar al mijn meubels veel beter op uitkomen.

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

 1. Wat een vrolijke tegels in het toilet! Liggen ze enkel op de vloer of lopen ze door over de muren? We zijn alvast fan!

 2. H*

  Wat een geweldig kleedje, die op foto 2! Waar heb je die vandaan getoverd? Je perzische exemplaar is trouwens ook prachtig.

   1. H*

    Ah dankjewel. Dan weet ik in elk geval dat het niet een van jou briljante kringloopvondsten is en is er nog hoop dat ik ooit een tweedehandsje op de kop tik ergens.

 3. Ik moet het inderdaad eens zijn met het kleedje van foto 2, het geeft iets warms aan de foto. Leuk om te zien, veel succes met de rest van je inrichting :)

 4. Ziet er fraai uit, veel verschillende vloeren in huis ook! De tegeltjes in het toilet zijn wel erg druk, de badkamer vind ik erg mooi met die tegels.

 5. Ik houd echt van dat instagram account, nog nooit gekeken hoeveel verschillende ondergronden ik in mijn eigen huis heb!

 6. Eva kunstgrasmakers

  Wat een mooi Perzisch tapijt! Ik weet niet hoe je vorige kleed eruit zag, maar deze variant spreekt me erg aan. Ik was laatst in Portugal waar ik de meest prachtige vloeren zag, met azulejos. Als ik dit artikel eerder had gevonden, dan had ik misschien ook wat mooie plaatjes kunnen schieten haha.

 7. Nikki

  Wat een leuk blog, goed om te lezen!

  Ik wil ook gaan voor een witte vloer op de bovenste verdieping. Waar is die van jou van? en ben je er tevreden over? Iedereen waarschuwt mij dat het zo ‘wit’ en kil kan worden. Maar mij lijkt het juist heel tof, en het is niet heel groot bij ons dus het lijkt mij allemaal mee te vallen. Maar ben erg benieuwd naar jouw ervaringen!:)

  1. De vloer boven is van Gamma van Jan des Bouvrie, het was de meest witte laminaatvloer die ik kon vinden. Ik vind hem echt prachtig en ben nog steeds heel erg blij met mijn keuze. Ik heb heel veel wit in huis, of het kil wordt ligt aan je inrichting. Ik werk wel graag met kleedjes, kussens en accessoires waarmee ik het gezellig maak. Maar als je in een witte slaapkamer verder niets anders neerzet dan een bed dan kan het wel kil zijn ja. Ik geef liever de muur een kleurtje als het te wit wordt, maar juist dat de basis rustig en licht is maakt alle ruimtes in huis optisch veel groter. Ik kan het zeker aanraden en zal in een volgend huis weer voor een witte vloer kiezen:) Al je meubels komen er zo mooi op uit! Als je een houten vloer hebt dan past lang niet alles erbij!