Kerst in huis 2015

kerst-in-huis-2015
Dit jaar vier ik voor de laatste keer kerst in dit huis, alle herten, huisjes en kaarsen mogen weer uit de doos. Ik vulde mijn witte kerstversiering aan met koperkleurige ballen.

kerstboom-2015kerstballen-potkerstversieringkaarsjes-kersthanger-kerstengelkerst-2015huisjes-kerstHet is een gek, maar heerlijk idee dat dit de laatste keer zal zijn dat ik hier kerst vier. Ik verheug me er ontzettend op om straks een heel nieuw huis te mogen versieren. Dan ga ik zeker voor een echte boom! Ik koos dit jaar voor koperen ballen als aanvulling op de witte versiering die ik al had, ik vind het mooi staan bij de rest van mijn inrichting, waar koper vrij vaak in terugkomt. Op de eettafel vulde ik twee glazen potten met kerstballen die ik nog over had en een slinger van sterren. De bijzettafeltjes staan vol kaarsen en een engel die mijn ouders voor me meenamen uit Kopenhagen. De fotorichel vulde ik aan met herten en een mini kerstdorpje. Hoe versier jij je huis voor kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

  1. Simpel, met een snufje liefde

    Prachtig! Mooie boom! Ik vind alles er heel rustig maar toch sfeervol uitzien.

  2. Heel mooi die boom en wat een leuk idee die ballen in die glazen potten ! Heel gezellig en stijlvol !

  3. Kerst is altijd een hele leuke tijd om je woning of tuin eens goed onderhanden te nemen. Zo kan je het beste nieuwe dingen plaatsen tijdens de kerst periode. Dit komt omdat je dan toch al bezig bent met je woning!