Kerst round-up: het beste voor kerst van andere bloggers

Fijne kerstdagen! Zelf ben ik vandaag aan het werk, maar we maken er samen een gezellige dag van, met een feestelijke lunch, spelletjes en foute kersttruien, dus zo erg is het niet. Daarna schuif ik zo aan bij het kerstdiner. De kerstdagen zijn voor mij dagen om te delen met familie, samen zijn en samen genieten. Ik vind dit dan ook het moment bij uitstek om een aantal van mijn favoriete bloggers te delen. Ik ben er niet alleen gek op om zelf te bloggen, ik volg ook veel andere blogs met liefde. Vandaag licht ik een aantal kerst blogposts van mijn favoriete bloggers uit. In willekeurige volgorde:

Eliza blogt op Ergenstussenin, bovenstaande foto komt uit haar blogpost ‘5x eenvoudige kerstdeco‘ boordevol leuke en simpele kersdecoratie ideeën, van kransen tot stolpen. Bekijk ook gelijk even haar andere blogposts, er staat veel leuks voor de kerstdagen tussen!

Marij blogt op My Attic, voor kerst versierde zij een tak met prachtige kersthangers, dit leuke idee ga ik volgend jaar kerst denk ik ook in uitvoering brengen. Ik word blij van haar altijd kleurrijke fotografie, DIY-ideeën en kringloopvondsten.

Iris blogt op IkbenIrisniet, Iris blogt over duurzaam doen, vegetarisch eten en haar hond Ollie steelt vaak de show, een heerlijke persoonlijke blog met een groen tintje en veel humor. Voor kerst maakte ze raamtekeningen met een krijtstift, zo leuk!

Annelies blogt op Allihoppa, Annelies maakt elk jaar een kerstkrans en dit jaar werd het een krans van papier, eens wat anders dan kerstgroen! Als je houdt van DIY’s, dan is zij het volgen waard, Allihoppa staat vol met haar creatieve projecten.

Marloes blogt op Marloes Wonen en is één van mijn favoriete instagrammers, haar interieur is een grote bron van inspiratie voor mij. Ze laat zien hoe ze haar huis versierde voor kerst, via Marloes heb ik al veel mooie designmerken ontdekt, daar heeft ze echt oog voor. Niet goed voor mijn portemonnee.

Anki blogt op Zilverblauw, voor kerst maakte zij een prachtig stilleven van glas en oude kerstballen. Op haar blog vind je foto’s van haar kleurrijke interieur, haar jongens en sinds kort ook een poes: Pjoes, alleen maar leuk dus.

Lonneke blogt op Bringing Happiness, over alles wat haar blij maakt. Zoals deze kleurige kerststal van papier, daar werd ik in ieder geval zeker blij van. Haar foto’s zijn altijd lekker licht en vol kleur.

Marrit blogt op Done by myself, zoals de naam al doet vermoeden een blog met veel DIY’s en stylingtips, altijd interieur gerelateerd. Voor kerst maakte Marrit deze simpele, maar prachtige versiering van dennentakken in een fles.

Mirjam blogt op Een goed verhaal, maar ik volg haar voornamelijk op instagram, want haar feed is een feestje om naar te kijken. Ze schreef over de kerstversiering bij haar thuis, heerlijk om te zien, want geen hoekje gaat onbenut, tot de cactus aan toe!

Femke blogt op Younique, een lifestyleblog. Het leukste vind ik haar ’things that made my week’, met grappige anekdotes en haar filmpjes. Femke is een blij ei en dat is leuk om te zien omdat je er zelf ook vrolijk van wordt. Voor de feestdagen deelde ze een aantal winterse achtergronden voor je mobiel, waarvan ik er meteen één instelde.

Merel blogt op De Groene Meisjes, ze schrijft over groen leven en veganistisch eten. Voor kerst liet ze een prachtig filmpje maken door Aline, die ook het volgen waard is.

Ik wil je nogmaals fijne feestdagen wensen. Voor al mijn favoriete bloggers geldt: neem zeker eens een kijkje op de rest van hun blogs, naast deze kerst blogposts is er nog zoveel meer moois te zien en lezen. En vergeet ook zeker niet de instagram accounts te checken, zoveel eyecandy heb je nog nooit gezien. Mocht je om persoonlijke redenen helemaal niets met deze dagen hebben, of zijn het verdrietige dagen voor je, dan wens ik je veel sterke en steun van je naasten toe.

Save

Save

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

4 reacties

 1. Marloes

  Leuk stukje! Fijne kerst! X

  |
 2. Wat heb je er een leuk overzicht van gemaakt! De video van De Groene Meisjes en het stilleven met oude kerstballen van Anki zijn mijn favorieten, zo leuk. Ik hield nooit echt van Kerstmis, maar ik begin het steeds meer te waarderen :D

  |
  1. Ik vond kerst altijd al leuk, maar begin de laatste jaren steeds meer het samenzijn en aandacht voor elkaar hebben te waarderen! <3

   |
 3. Dankjewel voor het delen! <3

  |

Comments are closed.