Kerstsfeer in mijn huis 2016: wit, groen en hout

Het moment waar ik al maanden naar uitkeek, -of een jaar eigenlijk al wel- is aangebroken. Mijn nieuwe huis versieren voor kerst. Voor het eerst koos ik een echte kerstboom, geen perfecte, maar wel perfect voor mij. Ik versierde de boom dit jaar weer met wit en vulde dit aan met hout en donkergroen. Ik wil meer groen in mijn huis door gaan voeren, het lijkt me mooi staan bij het roze. Benieuwd naar mijn kerstsfeer dit jaar?

schaal-met-kerstballenschaal-kerstballen groen-wit-kerstkerstboom-versierd versiering-kerstboom kerstboom-met-versiering kerst-hangers-versiering woonkamer-kerst-2016 woonkamer-kerst kamer-kerst-2016 dienblad-kerst-herten dienblad-kerst-bovenaf herten-beeldenMijn virinekast voor kerst kon je vorige week al bekijken, nu kerst dichterbij is laat ik ook graag de rest van mijn versierkunsten zien. More is more in mijn kerstwereld, ik weet dat er velen zijn met een minimalistische versiering, of zelfs een boom met alleen lichtjes en verder niets. Ik ben net een kind met kerst en ga helemaal los. In de afgelopen week, na het maken van deze foto’s, voegde ik nog meer dan 25 ballen en hangers toe, voor die echte kerstsfeer. Uh ja.

Ik koos een echte boom, een beetje scheef, een beetje een gekke lang ‘piek’: precies goed. Ik hoop dat hij een jaartje tuin overleeft en me volgend jaar weer kan vergezellen. Op mijn tv meubel vulde ik de schaal met ballen, een sterren slinger en lampjes. De groene ballen passen mooi bij de groene bloempot. Ook zette ik wat kaarsenhouders in sterrenvorm neer en een houten boompje. Op tafel zette ik extra waxinelichthouders, die ik bij de kringloop vond, ik brand graag kaarsjes in deze tijd van het jaar. Op de eettafel stylde ik een kersttafereeltje met twee hertenbeelden, kandelaars, sterren en ballen en om de bloempot hing ik een slinger van houten kralen. Ik ben benieuwd wat ik er volgend jaar van maak, want elk jaar is het bij mij weer net even anders :D  Welke kleuren hangen er bij jou in de kerstboom? Wissel je ook elk jaar een beetje af of houd je het zoals het is?

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

6 reacties

 1. Curly Creative

  Wat een fijne hoekjes heb je gemaakt. Mooie kleuren ook zo samen. Hier besneeuwde takken met wit, taupe, poederroze en mint.

  X

  |
  1. Dat klinkt prachtig Mariska, die besneeuwde bomen vind ik altijd zo mooi lijken!

   |
 2. Het ziet er gezellig uit! Voor mij ook het motto more is more ???? De basis van de boom blijft elk jaar hetzelfde, maar toch komt er elk jaar iets nieuws bij!

  |
  1. Dat heb ik ook, de basis is altijd wit, maar ik voeg graag een ander kleurtje toe of wat nieuwe hangers. Ik denk dat ik over een paar jaar wel 3 bomen kan versieren ;)

   |
 3. Henneke

  Wat ziet het er gezellig uit! Mag ik vragen waar je die vreselijk mooie, gelige, langwerpige, glazen kerstballen vandaan hebt?

  |
  1. Ja, ik wilde dat ik er daar meer van had, maar ik heb ze vorig jaar gevonden bij een kringloopwinkel, ze zijn dus helaas nergens te koop! :(

   |

Comments are closed.