Kunstmuur en kletsen

Het is hier lang stil geweest en over het hoe en waarom daarvan ga ik je bijkletsen, maar niet voordat ik je mijn nieuwste afgeronde project in huis heb laten zien! Een mini museum van prints op een roze muur.

Van nietszeggend wit naar roze kunstmuur

De muur waar het om gaat bevindt zich op de overloop, dit is wat je ziet als je de trap op loopt. Of zag, want dit is wel een mini make-over te noemen. Van wit en leeg naar een roze muur vol kunst. De deur rechts leidt naar de slaapkamer en achter de andere deur zit het washok, tegenover de muur zit nog een deur naar een andere slaapkamer. De overloop is een ruimte waar ik weinig mee kan omdat er veel deuren zitten en er weinig ruimte is. Ik wilde graag meer kunst in huis en pakte het maar gelijk groots aan met deze muur.

De muur schilderde ik in de kleur ‘old pink’ van VTwonen. Deze kleur komt ook terug in de hal beneden. De fotorichels waren wit en verfde ik in dezelfde kleur als de muur om er een geheel van te maken. De posters bestelde ik online bij Society6, waar ze de wereld aan keuze hebben. Al zou ik het niet aanraden omdat de prints in inches worden geleverd, waardoor een passende lijst vinden onmogelijk is. De lijsten zijn dan ook handgemaakt door mijn handige broer die zo’n beetje alles hier in huis voor me doet aan klussen.

Ik ben erg blij met het eindresultaat, alleen de kleur op de muur gaf al meteen veel meer warmte, de prints maken het helemaal af. Door de richels kan ik makkelijk afwisselen met lijsten. Dit zijn de prints van links naar rechts en boven naar onder: The Tell Tale Heart door Kaethe Butcher, Nuala door Marichit Garcia,  joie de vivre door Sylvie Demers, Anastasia door Sofia Bonati en Zabelê II door Willian Santiago.

 

Waarom die radiostilte?

Ik had niet verwacht dat ik het bloggen twee maanden lang niet op zou pakken. Maar tijd vliegt zoals je zelf vast ook ervaart. De belangrijkste reden is dat ik de laatste tijd meerdere gezondheidsklachten ervaar, waardoor ik onder andere met ondergewicht te kampen heb. Iets waar ik me zorgen over maak. Ik probeer dus wat beter voor mezelf te zorgen en dat lukt niet terwijl ik alle ballen (werk, opleiding, blog, vrienden, familie) in de lucht probeer te houden. Het laten vallen van het bloggen was het makkelijkste en tegelijkertijd het moeilijkste. Het levert meer tijd op, maar ik mis het. Zo lang het nodig is blog ik at random, wanneer het mij lukt. Dit geeft veel rust, ik moet eerlijk zeggen dat ik het heerlijk vind om niet constant te denken ‘ik moet ook nog bloggen’, en in plaats daarvan zonder schuldgevoel een avond wijn kan drinken met vriendinnen of een weekend series bingen op netflix, zonder daarbij de tijd in de gaten te houden. Dat zijn dingen die namelijk ook heel belangrijk zijn. Update: ik bleek destijds een ernstig B12 tekort te hebben en ben nu weer op een gezond gewicht en heb veel meer energie.

Save

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

11 reacties

 1. Ageeth

  ????

  |
  1. Ageeth

   Kuzz…

   |
 2. Mirna

  Wat heb je een prachtige muur gemaakt!!
  Hoop dat je je snel beter voelt en we kletsen binnenkort lekker bij!
  Rustig aan doen!

  Liefs Mirna

  |
  1. Dankjewel! Ik hoop het ook. Zin in bijkletsen :D

   |
 3. Laila

  Prachtig je muur!

  |
 4. Margriet

  Wat een mooie blog weer! En heel wijs dat je je zelf in acht neemt. Alle ballen tegelijk hoog houden is voor niemand te doen. En niemand verlangt dat ook van je. Wij bloglezers zijn een zeer geduldig volkje :-)
  Dus neem gewoon je tijd….

  Einstein zei ooit: “Tijd bestaat alleen omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.”

  |
  1. Ontzettend bedankt voor je mooie woorden Margriet!

   |
 5. Ikke

  Mooie kleur en kunst! Doe rustig aan…

  |
 6. Erg inspirerend, wij hebben ook een smalle gang met veel deuren. Nou ja , de gang is niet eens heel smal, maar de deuren zijn wel vrij breed, zodat er weinig ruimte overblijft om iets tegen de muur aan te zetten, want dan kunnen de deuren niet meer open. Heel goed dat je jezelf en je gezondheid op één zet, dat is het allerbelangrijkst. Ik geniet erg van je posts, maar ook met wat minder blijf ik je gewoon lezen hoor. Ik wacht wel geduldig en wens je vooral het allerbeste.

  |
  1. Ja precies dat! Het is best wel ruim, maar je kunt er niets mee! Bedankt voor je begrip en geduld, lief x

   |

Comments are closed.