De lampen in mijn huis, wit en hout

De basis van mijn interieur is wit en licht hout, grappig genoeg komt dat ook terug in alle verlichting die ik heb. Nu het weer vroeg op de avond donker wordt is het tijd om de lampen weer aan te doen. Ik laat je zien welke lampen ik in huis heb en welke lampen ik heb toegevoegd na de verhuizing.

De lampen in mijn huis

bureaulamp-ikea papieren-lamp-slaapkamer plafondlamp keramieken-lampje-toilet staande-lamp-woonkamerAlle bovenstaande lampen zou je kunnen herkennen uit mijn vorige woning. Nog steeds vind ik ze allemaal even mooi en ik gaf ze dan ook graag een plekje in mijn nieuwe huis. Toen ik ging verhuizen was het hoog zomer, door de grote ramen aan de tuinkant was het tot laat in de avond nog licht in huis. Nu het alweer vroeg op de dag donker begint te worden is goede verlichting belangrijk. Hier en daar een lamp bleek al snel onvoldoende, ’s avonds was het vooral in mijn woonkamer niet echt gezellig meer. Bij Directlampen.nl mocht ik verlichting kiezen die past bij mijn huis en interieur. En aangezien bijna alle lampen in mijn huis wit zijn of van hout of andere natuurlijke materialen, ging ik voor nog meer witte en houten lampen.

Nieuw huis, nieuwe lampen

van-tjalle-en-jasper-lampranarp-lamp-overloop spots-woonkamer woody-buraulamp bureaulamp-hout

De bovenste lamp is de Spot-nik van Van Tjalle en Jasper, het is het eerste item dat ik kan afstrepen van mijn wensenlijst voor dit huis. En voor de overloop kocht ik de gave Ikea hanglamp van bamboe. De andere twee lampen mocht ik uitzoeken bij Directlampen.nl. Een nieuw huis vraagt ook om nieuwe verlichting, dat is me wel duidelijk geworden. De plafonds zijn hier hoger en de lampen die ik heb mee verhuist schijnen naar beneden. Ik had vooral in de woonkamer meer licht nodig, maar ik voel er ook niet zoveel voor om om de paar meter een lamp op te hangen of neer te zetten. Ik ging voor praktisch en koos een plafondspot uit, de spotjes die erbij zaten heb ik vervangen voor lampjes die wat zachter licht geven. Wat ben ik blij dat ik nu met 1 druk op de knop de hele woonkamer goed verlicht heb! De andere lampen gaan ook gewoon aan, maar dienen nu meer als sfeerlichting. Daarnaast wilde ik ook graag een lamp voor de leuk in plaats van alleen om praktische redenen. Ik ging voor  bureaulamp Woody, die past perfect binnen de stijl die ik voor dit huis in gedachten heb met zijn houten onderstel en mat witte kap. Ik ben er nog niet helemaal qua verlichting, zo heb ik nog een lamp nodig boven de eettafel en ook op de andere slaapkamer / walk-in-closet heb ik nog een hanglamp nodig. Gelukkig vind je bij Directlampen.nl alles op het gebied van verlichting, van vloer-, wand- en tafellamp tot hanglampen.

Dit is een samenwerking met Directlampen.nl.

Save

Save

Save

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑