memory jar nieuwjaar

Memory jar, 2014 in herinneringen

memory jar nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar! Vandaag is het begin van een nieuw jaar, een jaar vol nieuwe ontmoetingen, ontdekkingen en herinneringen. Mooie momenten die je niet wilt vergeten. Een leuk idee dat ik vorig jaar zag is het maken van een ‘memory jar’, een pot om gedurende het jaar te vullen met herinneringen. Één van mijn goede voornemens is om dit jaar deze pot te vullen met leuke dingen, zodat ik aan het einde van het jaar een pot vol klein geluk heb om aan terug te kunnen denken.

memory jarmemory jar makenmemory jar makenmemory jar detailmemory jar makenmemory jar 2014Je kunt je memory jar gedurende het jaar vullen met briefjes waarop je een mooi moment beschrijft, misschien als je een doel voor dit jaar hebt bereikt, of kleine geluksmomentjes zoals een slapende kat op schoot. (Daar word ik erg gelukkig van). Of beschrijf leuke momenten, waarom je de slappe lach had en met wie, een mooie ontmoeting, een les die je geleerd hebt, een belofte aan jezelf. Behalve briefjes kun je de pot ook vullen met foto’s, bioscoop kaartjes, kleine voorwerpen; alles waarmee je een mooi moment kunt vastleggen. Aan het einde van het jaar, of als je het even moeilijk hebt, kun je terug kijken op alle leuke dingen die je al hebt meegemaakt. Op 365 dagen vol mooie herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Kwam dit idee ook tegen op Pinterest. Echt super leuk! Ik bewaarde zulke dingen altijd in een schoenendoos in mijn kledingkast, maar het idee om het in een glazen potje stoppen is echt top!