Mijn huis voor kerst 2014

kerst-2014-eenig-wonen
Hoera het is december, tijd voor lichtjes, kaarsen en de kerstboom! Dit jaar liet ik mijn rode kerstballen achterwege en koos ik voor een volledig witte boom, met een beetje zilver. Ik vind het zo heerlijk om me uit te leven op de boom, hoe voller hoe beter. Benieuwd hoe mijn huis er deze kerst uitziet? Kijk dan snel verder.

kerstboom-2014kerstboomkerst-takSneeuwvlokken-raamxmas-fotorichelkaarsenkerst-2014detail-kerstboomkerst-lampjes-in-glazen-potkerstig-dienbladkerstboom-detailIk verheug me altijd op het uitpakken van de dozen met kerstversiering, je weet wel wat je hebt, maar toch kom je ook altijd weer iets tegen dat als nieuw lijkt. Een beetje als cadeautjes uitpakken, waar je dan weken vol bewondering naar kan kijken als ze in de boom hangen. Naast het versieren van de boom, hing ik twee engeltjes in de bessentakken en sneeuwvlokken voor het raam. Ook vulde ik een grote glazen pot met papieren lampjes, pompoms en een slinger van houten sterren. Het dienblad dat al op de eettafel stond vulde ik aan met kerstlichtjes op batterij en twee mini besneeuwde boompjes. Ik heb nog een aantal kerst-diys in mijn hoofd en hoop dat ik nog de tijd vind om deze te maken en ze hier te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

 1. SanneWierda

  Ziet er super uit zeg! Wij gaan na dit weekend de kerstboom opzetten, kan ook al niet wachten! :-)

 2. Prachtige boom! Ik zoek zelf ook al een tijdje zo’n tak met rode besjes, mag ik vragen waar jij die vandaan hebt? :)

 3. Joachim

  Prachtig zeg! Heel sfeervol en strak. Je hebt er wel werk van gemaakt, maar ik had ook niet anders verwacht bij jou haha :)

  1. Nou het viel eigenlijk wel mee, ik heb altijd wat ruzie met die lampjes, maar het versieren zelf is zo gepiept! Vind het dan ook wel een erg leuk klusje moet ik zeggen :D

 4. Hoi Karin,
  Leuke post, mooie boom en (gelukkig) geen over-styled huis. Lekker realistisch. Trouwens, ik heb een kitten (8 weken) en die heet ook Pip. Fijne dag!

 5. Elien

  Mooi!! Tof gedaan. Die foto met jouw kat is grappig!! Heel gezellig daar.

 6. Maria

  Dat ziet er gezellig uit! Je hebt alles mooi versierd. Zou je kunnen zeggen waar je die witte theelichthouders vandaan hebt?? Erg sfeervol allemaal!